16 april 2004
 

Nissan Pick-up

Nissan Pickup nu leverbaar als Navara Limited Edition

Autozine
16 april 2004 | De Navara Limited Edition is een bijzondere versie van de Nissan Pickup King Cab. Het is de meest luxe uitvoering, die dankzij een serie extra accessoires opvallend voor de dag komt.
AutoCoach
Info
Forum

De Navara staat al te boek als het neusje van de zalm in de Nissan Pickup-familie. Vanouds is deze titel gereserveerd voor de meest complete en luxe uitvoering. Comfort wordt geboden in de vorm van zaken als airconditioning, elektrisch te bedienen ramen en buitenspiegels en centrale deurvergrendeling. Bij de Limited Edition ligt de lat op dit front hoger. De Pickup is getooid met 17-inch lichtmetalen wielen, mistlampen in de voorbumper, een chromen dorpelset, een voetgangersvriendelijke Soft Front Guard en leren bekleding voor stoelen en deurpanelen. Verder ligt er een luxe set matten op de vloer.

Nissan Pick-up

De Pickup is voorzien van een 2.5 Di-turbodieselmotor. Directe brandstofinspuiting zorgt voor kracht bij lage toerentallen. Het maximumkoppel bedraagt 304 Nm, waarmee hij de zwaarste aanhangers en de steilste hellingen aankan. De krachtbron levert 133 pk. In 13,3 seconden accelereert de Pickup van nul naar honderd kilometer per uur. De auto is uitgerust met een inschakelbare vierwielaandrijving en er is de mogelijkheid van low gear voor extra trekkracht onder moeilijke omstandigheden.

Nissan levert de Pickup King Cab Navara 2.5 Di Limited Edition met ingang van april 2004 voor een prijs van 25.000 euro excl. B.T.W. Deze prijs is te danken aan het feit dat hij op grijs kenteken wordt geleverd, waardoor de auto vrij is van de fiscale heffing BPM.

Nieuwe Nissan PickupNieuwe Nissan Pickup
3 maart 2002
 

Info

Forum