19 september 2018
 

Nissan Navara

Nissan onthult bijzonder pick-up-concept

Autozine
19 september 2018 | Nissan heeft op de bedrijfsautobeurs IAA in Hannover het doek getrokken van de Nissan Navara Dark Sky Concept en de Nissan Navara N-Guard. De grote blikvanger op bedrijfsautobeurs IAA is de Nissan Navara Dark Sky Concept. De pick-up is ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk in samenwerking met de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA (European Space Agency) en uitgerust met een geavanceerdere versie van de ProPILOT driver assistance-technologie van Nissan. De Navara Dark Sky Concept maakt duidelijk hoe de robuuste pick-up een mobiel laboratorium voor astronomie kan aandrijven en trekken.
AutoCoach

Het studiemodel omvat een ultranauwkeurige PlaneWave-telescoop in een op maat gemaakte aanhanger. Dankzij de trekcapaciteiten van de Navara kan de telescoop gemakkelijk ook over onverhard terrein worden versleept naar afgelegen locaties waar de omstandigheden voor sterrenkijken het beste zijn.

Nissan Navara

Ook de Nissan Navara N-Guard maakt zijn showdebuut. Deze speciale versie van de pick-up is nu verkrijgbaar. Hij is voorzien van een aantal uiterlijke aanpassingen die zijn aantrekkingskracht moeten vergroten voor degenen die een bijzondere pick-up wensen voor off-road rijden. De Nissan de Navara N-Guard is geïnspireerd door de Nissan Navara EnGuard Concept die werd onthuld op de bedrijfsautobeurs IAA in 2016 en is verkrijgbaar met het OFF-ROADER AT32-pack. Deze is ook te zien op de IAA 2018. Dankzij de grotere bodemvrijheid, de bodembescherming en een optionele snorkel waarmee hij door dieper water kan rijden, is dit de meest complete Navara tot nu toe.

De Navara neemt een belangrijke positie in binnen het gevarieerde aanbod lichte bedrijfsvoertuigen van Nissan en het is Nissans bestverkopende pick-up ter wereld.

Wittebrug
Terugroepactie voor Nissan NavaraTerugroepactie voor Nissan Navara
20 februari 2008
Nissan Navara nu ook leverbaar als VanNissan Navara nu ook leverbaar als Van
3 januari 2006
Nissan Navara is opvolger PickupNissan Navara is opvolger Pickup
21 juli 2005
 

Info

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum