3 januari 2006
 

Nissan Navara

Nissan Navara nu ook leverbaar als Van

Autozine
3 januari 2006 | Nissan introduceert de Van-uitvoering van de Navara Double Cab. Deze 174 pk sterke pick-up met standaard vierwielaandrijving is met vijf zitplaatsen speciaal bedoeld voor ondernemers. Zeker ook omdat de Van-uitvoering met dubbele cabine in aanmerking komt voor teruggaaf van de BPM. Bovendien valt de auto in het lagere tarief van de houderschapsbelasting.
AutoCoach

Om tot een Van-uitvoering te komen wordt lokaal bij Veth Carrosseriefabriek in Duiven het dak verhoogd en de laadbak verlengd. Het 12 centimeter hogere dak valt nauwelijks op, waardoor de Navara zijn stoere uiterlijk behoudt. Voor de verlenging van de laadbak geldt hetzelfde.

Nissan Navara

De vorig jaar geintroduceerde Navara is volgens de verkoopcijfers aanvoerder van zijn segment. De 2,5-liter DCi-dieselmotor met common-railtechniek en de standaard vierwielaandrijving maken hem geschikt voor zware belastingen. Daarnaast is hij leverbaar met een uitgebreide standaarduitrusting.

De Navara Double Cab VAN is in twaalf versies leverbaar, vierwielaandrijving is standaard. De reeks begint met de XE Comfort voor 46.246,49 euro (incl. BPM en BTW). De nettoprijs van deze XE Comfort is 27.698,83 euro. De BPM bedraagt 12.963,58 euro.

Nissan onthult bijzonder pick-up-conceptNissan onthult bijzonder pick-up-concept
19 september 2018
Terugroepactie voor Nissan NavaraTerugroepactie voor Nissan Navara
20 februari 2008
Nissan Navara is opvolger PickupNissan Navara is opvolger Pickup
21 juli 2005
 

Info

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum