18 september 2006
Nissan Micra C+C

Nissan Micra C+C

Nissan Micra verkrijgbaar als Active Luxury

Autozine
18 september 2006 | Nissan toont een nieuwe uitvoering van de Micra. De auto is ontworpen voor de moderne jonge stedeling die een compacte auto zoekt maar niet wil inboeten op luxe en prestige. De nieuwe uitvoering Active Luxury wordt zowel op de Micra als de Micra C+C leverbaar.
AutoCoach

Het interieur wordt uitgevoerd in lichtgrijs, geperforeerd Alcantara in combinatie met zacht nappaleder. Alle stoelen worden voorzien van een gedistingeerde, in leer uitgevoerde terracottakleurige streep over de volle lengte van zitting en rugleuning. Als staaltje van verfijning komt de kleur terracotta terug in het dashboardkastje.

Nissan Micra C+C

De deuren zijn aan de binnenkant afgewerkt met lichtgrijs Alcantara, terwijl de deurgrepen en alle andere details in zijdeglans chroom zijn uitgevoerd. Een met antracietkleurig leder bekleed stuurwiel met terracottakleurig stiksel maakt het geheel compleet. De van een cremekleurige wijzerplaat voorziene snelheidsmeter en toerenteller zijn in een ring van zijdeglans chroom gevat en bij het openen van de deuren komt een aluminium dorpel in het zicht.

Voor de Micra en Micra C+C Active Luxury is een nieuwe, zachtgrijze en exclusieve kleur geïntroduceerd, die zich het best laat beschrijven als porceleinkleurig. De lichtmetalen 16-inchwielen met elf spaken van de Micra C+C worden standaard toegepast. Samen met verchroomde koplampranden, een bescheiden spoiler achterop en kleine mistlampen voor zorgen zij voor een tijdloos luxueus uiterlijk.

De uitvoering Active Luxury is standaard extra compleet uitgevoerd. Een audiosysteem met een wisselaar voor zes cds, volautomatische airconditioning, sportstoelen voor met verwarmde zittingen en lendesteun zijn alle beschikbaar, net als ruitewissers met regensensor en automatisch in hoogte aanpassende koplampen. De verkoop van de Micra Active Luxury start midden september in heel Europa.

Nissan Micra C+C in prijs verlaagdNissan Micra C+C in prijs verlaagd
6 augustus 2007
Nissan Micra C+C nu bij de dealerNissan Micra C+C nu bij de dealer
8 december 2005
Nissan maakt prijzen Micra C+C bekendNissan maakt prijzen Micra C+C bekend
25 oktober 2005
Nissan Micra C+C komt in 2005Nissan Micra C+C komt in 2005
6 december 2003
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum