8 februari 2012
Nissan Micra (2010 - 2017)

Nissan Micra (2010 - 2017)

Nissan introduceert Micra SR

Autozine
8 februari 2012 | Nissan start per direct met de levering van de Micra SR. Dat is een sportief gestileerde versie van de Nissan Micra die uitsluitend voor de Nederlandse markt is bedoeld en voorzien is van tal van extra's.
 

De Nissan Micra SR springt direct in het oog door de SR-striping op de flanken, het SR-logo aan de achterzijde, de lichtmetalen, antracietkleurige 15-inchwielen met rood SR-logo op de naafdop en het uitlaatsierstuk.

Nissan Micra (2010 - 2017)

Er zijn vier carrosseriekleuren voor de SR-versie beschikbaar; bij elke kleur hoort een striping in een bepaalde contrasterende kleur. Nissan biedt de Micra SR aan in de kleuren Blue Ocean en Sapphire Black (beide met Silver Metallic striping) en Diamond Silver en Pearl White (beide met Tomato Red striping).

Het interieur van de Nissan Micra SR is voorzien van zwart-grijze bekleding met rode stiksels en het SR-logo in de voorstoelen, een met zwart leder bekleed stuurwiel met rode stiksels, een versnellingspookhoes in zwart leder/grijs alcantara met rode stiksels, een set zwarte matten met rode biezen en een rood SR-logo, en sportpedalen in aluminium-look.

Nissan Micra (2010 - 2017)

De Nissan Micra met het sportieve SR-pack is per direct te bestellen. Het pakket is te combineren met alle uitvoeringen van de Micra. De meerprijs van het SR-pakket bedraagt 1.500 euro (incl. BTW).