1 juli 2002
 

Nissan Micra (1992 - 2003)

zomers actiemodel nissan micra

Autozine
1 juli 2002 | Nissan luidt de zomer in met de Micra Clair. Dit actiemodel is voorzien van een aantal extra's en een speciale prijs. Voor 10.400 Euro verwisselt de compacte Nissan van eigenaar. Wie kiest voor een versie met handgeschakelde versnelling, die krijgt 275 euro milieu subside voor schone auto's en 500 euro subsidie voor zuinige auto's terug van de Nederlandse overheid.

De Micra Clair valt op door bijzondere accenten in het in- en exterieur. Binnenin voert vooral de kleur blauw de boventoon. Het dashboard heeft een blauwe band, de versnellingspookknop is ingelegd met metallic-blauw en het stuurwiel is tweekleurig in blauw en zwart. De bekleding is speciaal voor het actiemodel ontworpen en past perfect bij de rest van het interieur. Ook het uiterlijk van de Clair is geheel in stijl. De buitenspiegels, de beschermstrips en de bumpers met bumperinleg zijn uitgevoerd in carrosseriekleur.

Nissan Micra (1992 - 2003)

De nieuwe lakkleuren van de Micra Clair sluiten aan bij het interieur van de auto. Imperial Blue en Techno Grey zijn speciaal voor de Clair ontwikkeld. Daarnaast is deze Micra leverbaar in Silver, Brilliant Black, Ocean Blue en Pure White.

Het is mogelijk om met een optiepakket het comfort te verhogen. Voor 500 euro is de Micra Clair uit te rusten met airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor en centrale portiervergrendeling.

Dutchlease
Nissan Micra nu schoon en zuinigNissan Micra nu schoon en zuinig
2 mei 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum