2 mei 2002
 

Nissan Micra (1992 - 2003)

Nissan Micra krijgt nieuwe motoren

Autozine
2 mei 2002 | Wie een Micra aanschaft, profiteert van de milieu subsidies op schone en zuinige auto's die de regering heeft ingesteld. Het voordeel loopt bij de compacte Nissan op tot 775 Euro. Daardoor is er een Micra vanaf 9220 Euro.
AutoCoach

Sinds vorig jaar stimuleert de Nederlandse overheid de verkoop van zowel schone als zuinige personen- en bestelauto's. De Micra heeft sinds kort nieuwe motoren die voldoen aan de Euro-4-norm. Hierdoor komt de auto in aanmerking voor de subsidie regeling van schone auto's van 275 Euro. Daarnaast is energielabel B op de Micra van toepassing, wat een milieu subsidie van 500 Euro betekent. Het voordeel loopt daardoor op tot 775 Euro. De subsidie geldt voor handgeschakelde Micra's met een 1.0- en 1.4-liter benzinemotor.

Nissan Micra (1992 - 2003)

De Micra is al jaren een van de best verkochte Nissans. De compacte Japanner biedt volgens de fabrikant veel auto voor weinig geld. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer halogeen koplampen, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, getint glas, een bestuurdersairbag en diverse praktische opbergvakken.

KwikFit
Zomers actiemodel Nissan MicraZomers actiemodel Nissan Micra
1 juli 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum