16 november 2012
Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan organiseert missie voor LEAF-rijders

Autozine
16 november 2012 | Een rijdend kunstwerk, de eerste elektrische drive-in quiz ooit en een blik in de toekomst: dat zijn de hoofdingrediënten van een speciale dag die Nissan organiseert voor de berijders van de volledig elektrisch aangedreven Nissan LEAF. Passend bij het thema 'LEAF the Earth' is als locatie gekozen voor Space Expo in Noordwijk. Het evenement vindt plaats op zaterdag 1 december.

Op zoek naar een Nissan Leaf?
bynco heeft er 4 vanaf € 9.880,-

Nissan Leaf (2011 - 2017)

De LEAF-rijdersdag begint in het Space Expo in Noordwijk. De eerste Nederlandse ruimtevaarder en hoogleraar, Wubbo Ockels, zal vertellen over zijn ervaringen in de ruimte en over zijn visie op duurzaam wonen, werken en reizen. Aansluitend geeft trendwatcher Adjiedj Bakas zijn kijk op onze toekomst, op innovatie en natuurlijk op mobiliteit.

Nissan Leaf (2011 - 2017)

In het tweede deel van de bijeenkomst maken de LEAF-rijders met hun auto's een bewegend kunstwerk. Dit onder regie van Arion de Munck en Bas van Druten, bekend om hun projecten met licht als thema. Het laatste onderdeel van de dag is de eerste elektrische drive-in quiz ooit. De LEAFs verzamelen zich in een speciaal ingerichte hal, waar cabaretier en tv-presentator Bavo Galema de quiz zal leiden. De deelnemers gebruiken hun eigen LEAF om de antwoorden op de vragen te geven.

Op beide locaties kan worden gebruikgemaakt van de snelladers van DBT.

AutoCoach
Nissan LEAF in Mongol RallyNissan LEAF in Mongol Rally
26 april 2017
Nissan test autonome Leaf in EuropaNissan test autonome Leaf in Europa
27 februari 2017
Nissan introduceert LEAF Business EditieNissan introduceert LEAF Business Editie
8 december 2016
Nissan-fabriek draait op zonne-energieNissan-fabriek draait op zonne-energie
1 juni 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum