1 mei 2013
Nissan Leaf (2011 - 2017)

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Mobility Card bij aankoop Nissan Leaf

Autozine
1 mei 2013 | Voor de kopers van de volledig elektrisch aangedreven Nissan Leaf uit voorraad heeft Nissan een Mobility Card klaarliggen. Met deze Mobility Card kunnen zij vier jaar lang drie weken per jaar gebruikmaken van een Nissan Qashqai. Nissan biedt met de Mobility Card een oplossing voor wie de overstap naar een Nissan Leaf uitstelt omdat vaak gedacht wordt dat een autovakantie met de Nissan Leaf niet goed mogelijk zou zijn.

Op zoek naar een Nissan Leaf?
bynco heeft er 4 vanaf € 9.880,-

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Kopers van de eerste generatie Nissan Leaf uit voorraad kunnen met de Mobility Card vier jaar lang, drie weken per jaar, gebruikmaken van een Nissan Qashqai als vakantieauto. De Mobility Card is flexibel inzetbaar. Zo hoeven de drie weken per jaar niet in één keer worden benut. Het minimum is een week. Daarnaast kan, tegen betaling, de Nissan Qashqai bij de berijder thuis worden afgeleverd.

Nissan Leaf (2011 - 2017)

Veel Nissan Leaf-rijders kunnen de auto thuis of op het werk opladen, of maken gebruik van het groeiende netwerk van snellaadstations in Nederland. Nissan werkt daarnaast mee aan de realisatie van een Europees netwerk van snellaadstations, zodat Leaf-rijders in de nabije toekomst ook elektrisch op autovakantie naar het buitenland kunnen.

De Nissan Leaf staat bij de Nissan-dealers voor prijzen vanaf 32.590 euro. Financiering is mogelijk tegen gereduceerd tarief. Een Nissan Leaf leasen kan voor 455 euro per maand. Wie voor 30 juni 2013 een leasecontract afsluit, krijgt bovendien twee oplaadpunten gratis. Ook profiteren Leaf-rijders van fiscale voordelen, zoals vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en vrijstelling van fiscale bijtelling.

De elektrische aandrijflijn van de Nissan Leaf levert 80 kW maximumvermogen en 280 Nm trekkracht. De topsnelheid bedraagt 145 km/uur en een volle accu biedt een actieradius van 175 kilometer volgens de testcyclus New European Driving Cycle (NEDC).  

Een complete oplaadcyclus van de lithium-ion-accu via het elektriciteitsnet vergt acht uur, maar met een snellader, waarvan er steeds meer komen, is de accu in vijftien minuten van 30 naar 80 procent op te laden – of in dertig minuten van compleet leeg naar 80 procent.

Nissan LEAF in Mongol RallyNissan LEAF in Mongol Rally
26 april 2017
Nissan test autonome Leaf in EuropaNissan test autonome Leaf in Europa
27 februari 2017
Nissan introduceert LEAF Business EditieNissan introduceert LEAF Business Editie
8 december 2016
Nissan-fabriek draait op zonne-energieNissan-fabriek draait op zonne-energie
1 juni 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum