7 januari 2010
Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke

Nissan onthult Juke

Autozine
7 januari 2010 | Juke is de naam van de nieuwe crossover van Nissan die op 10 februari officieel wordt onthuld. De Nissan Juke is op de Autosalon van Genève in maart voor het eerst 'live' te zien. De verkoop ervan start in oktober. De Nissan Juke vormt voor kopers een nieuw alternatief voor de traditionele, compacte hatchbacks. De auto is geïnspireerd op de concept car Qazana, die goed werd ontvangen op de Autosalon van Genève in 2009.

"De Nissan Juke is ontworpen en ontwikkeld om die klanten een alternatief te bieden voor de gebruikelijke compacte hatchback", zegt Simon Thomas, Senior Vice President Sales & Marketing bij Nissan Europe. "We weten dat er veel consumenten zijn die een auto zoeken met een aantrekkelijk uiterlijk, veel rijplezier en gebruiksvriendelijkheid, zonder dat de auto er minder handig of praktisch van wordt. Daarmee is de Juke een uniek aanbod in zijn klasse".

Nissan Juke (2010 - 2019)

"Nissan heeft met de Qashqai al aangetoond dat het publiek warmloopt voor de crossover, en dat willen we met de Nissan Juke voortzetten", gaat Thomas verder. "We hebben er alle vertrouwen in dat de Juke een nieuwe groep consumenten naar Nissan brengt, net zoals de Qashqai dat heeft gedaan. Daarvan zijn er al 500.000 verkocht. De lessen die we van deze auto hebben geleerd, passen we toe op de Juke. We zijn er zeker van dat we een nieuw succesnummer in huis hebben".

De Juke wordt samen met de Qashqai, de Qashqai+2 en de Note gebouwd in Nissans fabriek in het Sunderland in Engeland. Hij komt in het Nissan-gamma tussen de Note en de Qashqai terecht.

Op zoek naar een Nissan Juke?
bynco heeft er 29 vanaf € 10.539,-

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan bouwt miljoenste JUKENissan bouwt miljoenste JUKE
17 juli 2018
Nissan presenteert Juke Premium EditionNissan presenteert Juke Premium Edition
15 maart 2017
Nissan JUKE nagemaakt in origamiNissan JUKE nagemaakt in origami
4 november 2015
Nissan introduceert JUKE-R 2.0Nissan introduceert JUKE-R 2.0
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum