23 februari 2020
Nissan Juke (2010 - 2019)

Forum Nissan Juke (2010 - 2019)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 2 juni 2019

Ervaring met Juke : Sinds gisteren in het bezit van ern Juke een demo auto, full options enz. Gekocht bij Bochane in Arnhem. Verkoper had totaal geen verstand van de Juke. We hebben problemen met het bellen. Er zit heel veel ruis op de telefoon. Niet in de auto, maar bij degene die belt of gebeld wordt vanuit de auto. Auto is van 2018, maar type 2014. Wie heeft hier ook last van of weet een oplossing?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand17.000 km
DealerBochane

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 14 december 2018

Ervaring met Juke : Vandaag gekocht, rijdt heerlijk.

Uitvoering1.6 Acenta Eco
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Jhloef, datum: 10 januari 2019

Antwoord: Wij hebben al 3 jaar een Pulsar, fantastische auto.

Alleen een groot probleem: er lekt water in de kofferbak. Het komt niet van boven, want de hoedenplank is droog. Heeft iemand daar ervaring mee? De garage weet het niet.

 
Reactie van: Rakker02, datum: 19 april 2019

Antwoord: De rubbers boven in de stijlen van de achterklep waar de bedrading doorloopt afkitten. Hier komt water door bij regenval, ik had het zelfde probleem.

  

, datum: 4 november 2018

Ervaring met Juke : Automatische versnellingsbak ik net geen 3 jaar en 30.000 km defect en vervangen. Nu weer drie jaar en ruim 30.000 km later bak weer defect. Zie bij veel Jukes uit 2012 dit probleem opduiken. Bezint eer gij begint aan de aanschaf van een Juke automaat.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit4 jaar
KM-stand67.000 km
DealerNiroc

Betrouwbaarheid3
Comfort4
Motor5
  
 
Reactie van: Hj. Dekkers, datum: 5 december 2018

Antwoord: Wil ter completering van bovenstaande mijn ervaring met de afwerking van deze klacht delen. Ik heb op aanraden van mijn dealer, Auto Niroc in Roermond, op 13 november 2018 dit probleem bij Nissan Europa telefonisch aangemeld. Kreeg hulpvaardige en vriendelijke helpdesk medewerker aan de telefoon.

Na uitleg van het probleem en het toesturen van de onderhouds historie zij ze hiermee aan de slag gegaan. Ik begreep uit het telefoon gesprek dat ook Auto Niroc al contact had gehad met name dhr. Remco van Nieuwenborg en had aangedrongen op een snelle afwerking en reele coulantie gezien dit reeds de tweede keer was. Op 4 december 2018 bericht terug ontvangen van Nissan dat de complete automaat, incl. demontage en montage, voor hun rekening vernieuwd kon worden.

Als men spreekt van service dan kan deze service met HOOFDLETTERS geschreven worden. Dezelfde dag gebeld door Auto Niroc te Roermond om een reparatie afspraak te maken. Auto is ingepland en hopenlijk is alles snel vergeten.
Nissan, bedankt voor de snelle positieve reactie.

Auto Niroc Roermond, Remco v. Nieuwenborg, bedankt voor de ondersteuning prima sercvice.

  

, datum: 23 augustus 2018

Ervaring met Juke : Heb momenteel problemen met mijn motor, raar ratelend geluid bij het optrekken (geen abnormale toeren) dat blijft aanhouden. Is momenteel binnengeweest bij Nissan zelf waarop zij niks abnormaals horen of zien. Het is me dan wel een raadsel waarom ik al die maanden (van september tot mei) zonder dat geluid heb gereden en nu ineens op het vervelende geluid moet luisteren.

Heb al meerdere klachten op nog geen jaar tijd ...

Weet iemand hier iets van?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Raar ratelend geluid dat opeens opkomt na halfjaar. Garage van Nissan kan niks terugvinden beweren ze.

Ervaring met verkoop: Opletten met de achterlampen bij bepaalde types. Ze hebben een nieuwe techniek uitgevoerd bij de lampen waar er enkele fouten bij gepaard zijn. Bij vochtig weer, komt het vocht in de lampen. Heel vervelend maar niks aan te doen volgens Nissan.

Uitvoering1.2
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand10.500 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor6
  
 
Reactie van: Henkjan. Balvert, datum: 18 april 2019

Antwoord: Heb hetzelfde probleem. Ratelend geluid rechtsvoor vanuit het motor compartiment. Volgens de garage Ital in Wavre komt dit door dat we het voertuig te laat hadden aangeboden voor de 10.000 km beurt. Mogelijk dat het te maken heeft met de distributieriem. Omdat we het voertuig te laat hadden ingeleverd voor de 10.000 km beurt moesten ze met de importeur contact opnemen of dit onder de garantie zou vallen. Na 2 maanden nog steeds niets van de garage gehoord.

Ook zijn we bekend met het probleem van vocht in zowel koplampen als achterlichten. Zou volgens de garage normaal zijn, wat natuurlijk absolute nonsense is.

Als laatste probleem verbruikt ons voertuig erg veel benzine meer dan 8 liter per 100 km. Volgens garage niet afwijkend. Hebben in de tussentijd deze werkelijke rotwagen met veel verlies verkocht en een degelijke Duitse wagen aangeschaft. Nooit meer Nissan en absoluut nooit meer bij garage Ital in Wavre.

 
Reactie van: Vandammep35, datum: 9 oktober 2019

Antwoord: Ten eerste de Juke heeft een distributieketting en geen riem. Als je met een cvt-automaat rijdt is het verbruik afhankelijk van je sportief gedrag, dus kies de eco- of normale stand. Bij sportief ga je duidelijk meer verbruiken en voorts hebben alle Nissans datzelfde inzake die wateraanslag aan de binnenkant van de lampkappen: verschil tussen binnen- en buitentemperatuur.

Bij aanbieding van een ratelend geluid deze technieker meenemen in je auto zodat hij of zij het hoort, doe ik altijd en heb je het bewijs voorhanden en kunnen ze niet terugkrabbelen. Nu moet je wel verplicht om het jaar de olie laten wisselen anders rekenen je ze daarop af. Voorts is een Duitse wagen vb een BMW geen betere keuze daar de onderhoudskosten VEEL DUURDER zijn. Dus kweek haar op je tanden en laat je niet doen door een prutsverdeler Van Nissan, de klant is Koning dus laat je niet in de luren leggen. Ga ervoor en wees de baas. Een garagehouder weet het zogezegd altijd beter, dus laat je vooral niet doen. Een echte Juke cvt-rijder

KwikFit
  

, datum: 8 augustus 2018

Ervaring met Juke : Leuke auto, maat duur in service beurten.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit6 jaar
KM-stand25.500 km
DealerArend

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 19 mei 2018

Ervaring met Juke : Heb problemen: auto verbruikt koelvloeistof in 1 x probleem ontstaan.

En als ik stuur los laat, loopt de auto altijd van de weg af.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand90.000 km

Betrouwbaarheid4
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Beer99, datum: 12 juli 2018

Antwoord: Inruilen dat ding en nooit meer aan denken. Lastige onhandige auto. Achter in kruipen is een crime. Wat een verschil met de Nissan NOTE waar je ruim in - en uit stapt met zeer veel beenruimte.

WEG met die JUKE dat misbaksel die ook nog slurpt.

  

, datum: 24 februari 2018

Ervaring met Juke : Als de auto koud is valt de spanning van de radio en navigatie weg en na enige tijd doet hij het weer?


Brandstofdiesel
Bouwjaar2012
In bezit2 jaar
KM-stand180.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Vandammep35, datum: 9 oktober 2019

Antwoord: Duidelijk een elektronicaprobleem ontstaan door zwakte of batterij bij koud weer. Effe laten staan bij de garage indien iemand je kan terugbrengen 's morgens en direct laten uitmeten met hun meetapparatuur. Hoe meer electronica hoe meer problemen. Dus even laten doormeten, je zegt zelf dat na een tijdje alles weer normaal werkt. DOEN.

 
 1 
...

UnitedConsumers
Renault Captur Renault Captur
★★★☆☆
Peugeot 2008 Peugeot 2008
★★★☆☆
Suzuki SX4 Suzuki SX4
★★★☆☆
Skoda YetiSkoda Yeti
★★★★☆
 

Info

Test

Techniek

Prijs