4 mei 2012
Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan lanceert limited edition van Juke-R

Autozine
4 mei 2012 | Nissan gaat de Juke-R in een zeer beperkte oplage op aanvraag verkopen. De 3,8-liter Juke-R maakte afgelopen januari zijn wereldwijde debuut in Dubai. De belangstelling voor de auto was enorm; er werden zelfs drie auto's bij Nissan besteld. Twee van deze orders zijn afkomstig van een bekende inwoner van Dubai.

Op zoek naar een Nissan Juke?
bynco heeft er 29 vanaf € 10.539,-

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan gaat meer Juke-R's op aanvraag bouwen. De komende vier weken, voordat de productie daadwerkelijk van start gaat, kunnen geïnteresseerden een order plaatsen.

Nissan Juke (2010 - 2019)

De oorspronkelijke Juke-R was gebaseerd op de GT-R modeljaar 2010, maar de nieuwe auto's zijn uitgerust met de aandrijving en het chassis van de 2012 GT-R. De eerste auto's worden nu gebouwd en aan het eind van de zomer worden de eerste drie auto's afgeleverd aan hun nieuwe eigenaren.

Gareth Dunsmore, Marketing Product Manager van de Juke: "De Juke-R was oorspronkelijk bedoeld als een eenmalig concept waarin twee Nissan-modellen samenkwamen. Maar de reacties die we in Dubai op de auto kregen waren ongelooflijk; mensen boden ter plekke geld voor de Juke-R!". Wie geïnteresseerd is in het kopen van Nissans meest sportieve crossover, kan contact opnemen met Nissan via Juke-R@Nissan.co.uk.

Tegelijk met deze aankondiging lanceert Nissan ook een onlinefilm met de Juke-R in de hoofdrol. De onlinefilm Desert Nemesis draait om Lucas Ordonez, winnaar van de Nissan GT Academy. Hij rijdt in 's werelds beste supersportauto's in een spannende straatrace die doet denken aan de Need for Speed-films. In Desert Nemesis laat de bekroonde filmregisseur Rob Kaplan het geluid en de dynamiek van de krachtige Juke-R zien. De auto neemt het in een straatrace op tegen zijn sterkste en meest luidruchtige tegenstanders.

AutoCoach
Nissan bouwt miljoenste JUKENissan bouwt miljoenste JUKE
17 juli 2018
Nissan presenteert Juke Premium EditionNissan presenteert Juke Premium Edition
15 maart 2017
Nissan JUKE nagemaakt in origamiNissan JUKE nagemaakt in origami
4 november 2015
Nissan introduceert JUKE-R 2.0Nissan introduceert JUKE-R 2.0
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum