20 augustus 2012
Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke in Ministry of Sound editie

Autozine
20 augustus 2012 | Nissan en het Londense dancelabel Ministry of Sound breiden hun samenwerking uit en introduceren een exclusieve uitvoering van de Juke: de "Nissan Juke with Ministry of Sound". Van deze nieuwkomer produceert Nissan drieduizend exemplaren voor Europa. Vanaf september staat de speciale Juke in de showrooms.

Op zoek naar een Nissan Juke?
bynco heeft er 29 vanaf € 10.539,-

Nissan Juke (2010 - 2019)

In lijn met het bekende zwart-witte logo van Ministry of Sound is de Nissan Juke with Ministry of Sound uitsluitend in Metallic Black en Solid White verkrijgbaar. Alle versies zijn uitgerust met witte, lichtmetalen 17-inchwielen, witte deurgrepen en witte spiegelkappen. Om het 'brutale' uiterlijk van de Juke te accentueren is de B-stijl in hoogglans zwart uitgevoerd en maakt de unieke Ministry of Sound-badge het plaatje compleet.

Nissan Juke (2010 - 2019)

Het interieur van de Juke Ministry of Sound is voorzien van een opvallend witte middenconsole, witte deurpanelen en wit stiksel van het leder van de stoelen, het stuurwiel en de versnellingspookknop. Er is ook een iPhone-houder, zodat de inzittenden gemakkelijk hun favoriete muziek kunnen kiezen en afspelen.

De kopers van de Nissan Juke with Ministry of Sound ontvangen bij hun auto ook een exclusief Music Pack. Het pakket omvat een witte 8 gb Apple iPod touch waarop aan Nissan en Ministry of Sound gerelateerde video's en afbeeldingen staan en waarvan de achterzijde is gegraveerd met Ministry of Sound- en Nissan Juke-logo's; en een iPod-hoes met Nissans zelfherstellende Scratch Shield-lak.

Ministry of Sound-koptelefoons behoren eveneens tot het Music Pack. Ook in de koptelefoons is het Ministry of Sound-logo gegraveerd. De koptelefoons zijn uitgevoerd met 50 mm grote luidsprekers en aluminium cups. Om het geheel af te maken, ontvangt de koper een activatiecode waarmee hij VIP-toegang heeft tot de Ministry of Sound-muziekwinkel.

Nissan bouwt miljoenste JUKENissan bouwt miljoenste JUKE
17 juli 2018
Nissan presenteert Juke Premium EditionNissan presenteert Juke Premium Edition
15 maart 2017
Nissan JUKE nagemaakt in origamiNissan JUKE nagemaakt in origami
4 november 2015
Nissan introduceert JUKE-R 2.0Nissan introduceert JUKE-R 2.0
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum