28 maart 2013
Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke Connect nu bij de dealer

Autozine
28 maart 2013 | De nieuwe Nissan Juke Connect is bij de Nissan-dealer gearriveerd. De speciale uitvoering is standaard voorzien van een verbeterd Connect-infotainmentsysteem. De prijzen van de Juke Connect beginnen bij 24.190 euro. Nissan heeft tevens de basisprijs van de Juke verlaagd; de eigenzinnige crossover is voortaan leverbaar vanaf 19.490 euro.

Op zoek naar een Nissan Juke?
bynco heeft er 29 vanaf € 10.539,-

Nissan Juke (2010 - 2019)

De Nissan Juke Connect is uitgerust met de nieuwste generatie van Nissan Connect. Het infotainmentsysteem met 5,8-inch touchscreen omvat een verbeterd navigatiesysteem. Nieuw zijn rijstrookaanwijzingen, de weergave van maximumsnelheden en optische en akoestische signalen die de bestuurder erop wijzen dat hij de ingestelde maximumsnelheid overschrijdt.

Nissan Juke (2010 - 2019)

Het navigatiesysteem toont welke route het efficiëntst is en houdt een score bij op basis van het brandstofverbruik. Hoe zuiniger de bestuurder rijdt, des te hoger de score.

Met behulp van Google Send-To-Car-technologie is het mogelijk al vanuit huis een geplande route naar het navigatiesysteem van de Juke Connect te sturen. Als de bestuurder instapt, zijn de snelste route en eventuele Points of Interest (POI) reeds in het navigatiesysteem ingevoerd waarbij eventuele files kunnen worden ontweken. Dat is niet alleen handig, maar ook veilig: het is nu niet meer nodig om tijdens het rijden een route in te voeren.

Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld de weersverwachting, actuele brandstofprijzen en vluchttijden op te vragen. Nissan betaalt de eerste drie jaar het abonnement voor de Google Send-To-Car-technologie, ongeacht of de auto binnen drie jaar van eigenaar wisselt.

De Connect-uitvoering van de Nissan Juke is te herkennen aan de zwart/zilverkleurige lichtmetalen 18-inchwielen en de in glanzend zwart afgewerkte B-stijl en buitenspiegelkappen. Nissan levert de auto met keuze uit acht exterieurkleuren en drie kleurthema's voor het interieur: grijs, rood en lichtgrijs (nieuw). In het interieur is de opvallende middenconsole afgewerkt in koolstofvezel-zwart. Verder is de Juke Connect standaard uitgerust met het Nissan Dynamic Control-softwaresysteem, een achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor en een audiosysteem met Bluetooth-connectiviteit en USB-aansluiting. De 1.6 DIG-T-versies onderscheiden zich door dubbele uitlaatpijpen en zwarte hemelbekleding.

Nissan Juke (2010 - 2019)

Het benzineaanbod wordt gevormd door de 1,6-litermotor in twee vermogensvarianten. De basisversie met 86 kW is gekoppeld aan een vijfversnellingsbak en is optioneel leverbaar in combinatie met de X-Tronic continu variabele transmissie. Nissans start-stopsysteem is standaard beschikbaar op de handgeschakelde varianten.

De topversie wordt aangedreven door de 1.6 DIG-T met 140 kW, al dan niet in combinatie met Nissans intelligente ALL-MODE 4x4i-vierwielaandrijving met Torque Vectoring Control. De vierwielaangedreven variant is standaard uitgerust met de X-tronic-transmissie en een multilink-achterwielophanging. De voorwielaangedreven variant is voorzien van een handgeschakelde zesversnellingsbak en een torsieas achter.

AutoCoach
Nissan bouwt miljoenste JUKENissan bouwt miljoenste JUKE
17 juli 2018
Nissan presenteert Juke Premium EditionNissan presenteert Juke Premium Edition
15 maart 2017
Nissan JUKE nagemaakt in origamiNissan JUKE nagemaakt in origami
4 november 2015
Nissan introduceert JUKE-R 2.0Nissan introduceert JUKE-R 2.0
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum