14 augustus 2013
Nissan Juke (2010 - 2019)

Nissan Juke (2010 - 2019)

Nieuwe opties voor Nissan Juke

Autozine
14 augustus 2013 | Kopers van een Nissan Juke kunnen voortaan kiezen uit vjftien verschillende mogelijkheden voor design en styling. Ook is het aantal kleuren sterk uitgebreid en zijn voor het interieur diverse nieuwe combinaties mogelijk. Om de keuze te vergemakkelijken, heeft Nissan een nieuwe driedimensionale car configurator ontwikkeld, zodat kopers op de Nissan-site hun eigen Juke-creatie uitgebreid kunnen bekijken.

Op zoek naar een Nissan Juke?
bynco heeft er 29 vanaf € 10.539,-

Nissan Juke (2010 - 2019)

De Nissan Juke is sinds zijn introductie in 2010 bijzonder succesvol. Het model valt in de smaak bij mensen met een sterke voorkeur voor expressieve modellen. Kopers die hun auto ook graag een persoonlijk karakter willen geven. Daarvoor biedt Nissan nu een verder uitgebreid personalisatieprogramma.

Nissan Juke (2010 - 2019)

Een hele serie styling- en designelementen zijn nu toegevoegd. Ook is het aantal beschikbare kleuren uitgebreid naar in totaal acht. Voor veel componenten, waaronder de lichtmetalen 17-inch wielen, de dakspoiler, de dorpelranden en de koplampafwerking, is te kiezen uit diverse kleuren. Dat opent een wereld van mogelijkheden voor creatieve Juke-liefhebbers. Ook zijn er drie nieuwe kleuren aan het toch al uitgebreide leveringsprogramma toegevoegd, te weten: Electric Blue, Mat Black en Black Purple. De optionele lichtmetalen 18-inch wielen met een nieuw ontwerp zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en glanzend grijs metallic.

Ook voor het interieur kunnen kopers hun creativiteit de vrije looplaten. De middenconsole en de portierpanelen zijn in de lakkleur van de auto te kiezen. Dat geldt ook voor de tweetersen de ventilatieroosters. Zelfs de matten zijn optioneel met gekleurd stiksel af te werken.

Nissan Juke (2010 - 2019)

Met de nieuwe 3D car configurator op Nissan.nl kunnen kopers zien hoe elke gekozen optie oogt. Dankzij een rekenmodule is de afbeelding van de auto in hoge resolutie te draaien en van alle kanten te beoordelen. De vastgestelde complete selectie is op te slaan, waarna de koper een persoonlijke code krijgt waarmee de gepersonaliseerde Juke via de Nissan-homepage weer is op te roepen. Ook is het mogelijk die code mee te nemen naar de Nissan-dealer om daar de auto te laten bestellen.

AutoCoach
Nissan bouwt miljoenste JUKENissan bouwt miljoenste JUKE
17 juli 2018
Nissan presenteert Juke Premium EditionNissan presenteert Juke Premium Edition
15 maart 2017
Nissan JUKE nagemaakt in origamiNissan JUKE nagemaakt in origami
4 november 2015
Nissan introduceert JUKE-R 2.0Nissan introduceert JUKE-R 2.0
25 juni 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum