28 september 2003
Nissan Almera

Nissan Almera

Speciale uitvoering van Nissan Almera in samenwerking met VT Wonen

Autozine
28 september 2003 | "Hoe wilt u wonen in uw auto?' Deze vraag stelde VT Wonen zijn lezers onlangs. Behalve een reeks accessoires is hieruit ook de Nissan Almera styled by VT Wonen geboren. Bij aankoop van deze auto mag de rijder voor 200 euro aan VT Wonen-accessoires uitzoeken. De Almera styled by VT Wonen is bovendien extra luxe uitgerust, waardoor het voordeel voor de consument oploopt tot 2.000 euro.
AutoCoach

De basis voor de Almera styled by VT Wonen is een Visia-uitvoering. Tot de standaard uitrusting behoren een Sony radio/cd-speler, lichtmetalen 15-inchvelgen, parkeerhulp, een VT Wonen-mattenset, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen voor, actieve hoofd steunen voor en achter en twee make-upspiegels. Deze speciale versie van de Nissan Almera is leverbaar vanaf 16.865 euro.

Nissan Almera

De auto wordt tijdens de Woonbeurs aan het publiek gepresenteerd. Deze beurs vindt van 30 september tot en met 5 oktober plaats in de RAI in Amsterdam. Bezoekers van de beurs kunnen proefrijden met een van de vijf Almera's styled by VT Wonen die buiten staan opgesteld. Daarnaast kan men kansmaken op een jaar lang gratis rijden in deze speciale versie van de Nissan Almera.

Het complete VT Wonen-accessoirepakket is tijdens de beurs te koop op de stand van Nissan (standnr. H 12). De stylistes van het woontijdschrift hebben accessoires bijeen gezocht die het interieur van de Nissan Almera comfortabeler maken. Er is keus uit onder meer een plaid, kussens, een cd-hoes, een EHBO-etui, een vaasje met zuignap, een dambord en een kruimeldief. Prijzen variëren van 4 euro 30 voor stoelhaken tot 49,95 voor de koelbox.

De Nissan Almera styled by VT Wonen is vanaf begin oktober leverbaar en staat dan uiteraard ook bij de Nissan dealer in de showroom.

XLLease
Facelift voor Nissan AlmeraFacelift voor Nissan Almera
4 oktober 2002
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum