3 november 2001
 

Mitsubishi Pajero Pinin

De winnares van de Ultimate Fitness Challenge 2001 wint een Mitsubishi Pajero Pinin

Autozine
3 november 2001 | Ghermaine Haime uit Zoetermeer heeft als winnares van de Ultimate Fitness Challenge (UFC) 2001 de sleutels van een Mitsubishi Pajero Pinin gekregen. Een jaar lang heeft de winnares van deze eigentijdse sport- en beautywedstrijd kosteloos de mintgroene terreinwagen tot haar beschikking. Mitsubishi is als sponsor aan de UFC verbonden.

Op Malta moesten de dames prestaties op topniveau leveren. De kandidaten toonden hun uithoudingsvermogen bij extreme sporten zoals bijvoorbeeld mountainbiken door ruw terrein en zwemmen in open zee. Maar ook het uiterlijk telde zwaar mee in de eindbeoordeling. Tijdens de modeshows toonden de dames zich in avond-, casual- en badkleding.

Mitsubishi Pajero Pinin

De Zoetermeerse heeft goede voorbereidingen getroffen nadat ze besloot aan de UFC deel te nemen. "Ik ben in februari begonnen met intensief trainen voor dit evenement. Ik heb bergen beklommen, gefietst en gekayakt." Voor zij mee mocht naar Malta was er een zware selectie in de Ardennen "Daar zag je dat niet iedereen opgewassen tegen deze extreme uitputtingslag. De medefinalisten waren allemaal uit het zelfde hout gesneden, maar ik heb uiteindelijk gewonnen", vertelt een tevreden Ghermaine. Vice President Sales bij Mitsubishi Motors Sales Nederland, Piet de Roos, is zeer enthousiast over de samenwerking met de UFC. "Tijdens de uitzendingen op televisie kunnen wij ons als een avontuurlijk merk presenteren. De stoere en elegante uitstraling van de deelneemsters aan de UFC past perfect bij de Mitsubishi Pajero Pinin", aldus Piet de Roos.

De trotse winnares is erg gelukkig met haar nieuwe auto. "Ik ken de Pajero Pinin nog van de wedstrijd op Malta. Daar moesten we deze auto tussen pilaren van een tempel door trekken. Dat was zeer inspannend. Achter het stuur is het een stuk comfortabeler", lacht de trotse winnares. "Ik houd wel van stoere auto's. Deze Pinin ziet er lekker sportief uit. Dat past wel bij mij."

XLLease
Mitsubishi Pajero Pinin nu met 4WDMitsubishi Pajero Pinin nu met 4WD
13 september 2001
 

Info

Techniek

Prijs

Forum