5 september 2006
Mitsubishi Lancer Wagon

Mitsubishi Lancer Wagon

Mitsubishi Lancer Wagon tijdelijk als voordelige Edition

Autozine
5 september 2006 | Mitsubishi introduceert de Lancer Wagon 2.0 Intense Edition. Zo is deze full option Lancer onder andere voorzien van luxe lederen en Alcantara interieurbekleding, parkeersensoren en aluminium dorpellijsten. Begin september staat deze exclusieve Lancer in de showroom voor € 20.699,-.

Naast bovengenoemde luxe attributen is het model bovendien voorzien van climate control, elektrisch bedienbare ruiten, voor-, zij- en gordijnairbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een audiovoorbereiding met zes speakers. Deze speciale editie onderscheidt zich verder door een met leder bekleed driespaaks Momo-sportstuur. Door de extra uitrusting loopt het klantvoordeel op tot € 2.300,-.

Mitsubishi Lancer Wagon

Mitsubishi modellen hebben een sportieve inborst. Dit komt voort uit de ontelbare rallysuccessen die het merk heeft geboekt. Ook de Lancer Wagon Intense Edition schuwt het stevige bochtenwerk niet. Standaard is dit model voorzien van een sportonderstel en 16-inch lichtmetalen velgen met brede banden. Deze combinatie bezorgt de auto een zeer vasthoudend weggedrag.

De prestaties komen voor rekening van de tweeliter viercilinder benzinemotor met zestien kleppen die 135 pk en een koppel van 176 Nm levert. Hiermee behaalt hij een topsnelheid van 199 km/uur. De sprint van nul naar 100 km/uur volbrengt de Lancer in tien seconden.

Mitsubishi Lancer Wagon
Mitsubishi Lancer tijdelijk als EbonyMitsubishi Lancer tijdelijk als Ebony
19 mei 2006
Mitsubishi Lancer 2005 nu in de showroomMitsubishi Lancer 2005 nu in de showroom
2 november 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum