2 november 2005
Mitsubishi Lancer Wagon

Mitsubishi Lancer Wagon

Vernieuwde Mitsubishi Lancer nu in de showroom

Autozine
2 november 2005 | Het is zover. De vernieuwde Lancer Station Wagon voor modeljaar 2005 staat bij de Mitsubishi dealer. De auto is zowel uiterlijk als innerlijk opgefrist en is leverbaar met een 1,6-liter of een 2,0-liter motor. De prijzen van de Lancer Station Wagon beginnen bij € 15.999,-. De Inform-uitvoering gaat voor € 1.000,- meer de deur uit.

Uiterlijk onderscheidt de vernieuwde Lancer Station Wagon zich van zijn voorganger door de nieuwe sportgrille met gaaspatroon en de nadrukkelijk gestroomlijnde voorbumper. Mitsubishi heeft duidelijk de familieband met de rally-uitvoering van de Lancer aangehaald, de Lancer Evolution. Ook in de auto is de sportieve inborst duidelijk zichtbaar, met het sportieve instrumentarium en de titanium-look inleg op het dashboard.

Mitsubishi Lancer Wagon

De Lancer Station Wagon is met twee motoren beschikbaar: een 98 pk (72 kW) sterke 1,6 liter en een 2,0 liter met 135 pk (99 kW). Beide motoren zijn leverbaar met een LPG-installatie. De prijzen van Mitsubishi's nieuwste beginnen bij € 15.999,-.

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Lancer Station Wagon introduceert Mitsubishi een nieuwe uitvoering: de Lancer Station Wagon Inform. Deze is voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare zijramen, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling en een oprolbare en uitneembare afdekhoes voor de bagageruimte. Deze extra's vertegenwoordigen samen een waarde van € 1.900,-. De meerprijs van de Inform bedraagt echter € 1.000,-: een voordeel van € 900,-. De Lancer Station Wagon Inform is leverbaar met de 1,6-liter motor en is er vanaf € 16.999,-.

UnitedConsumers
Mitsubishi Lancer Wagon als EditionMitsubishi Lancer Wagon als Edition
5 september 2006
Mitsubishi Lancer tijdelijk als EbonyMitsubishi Lancer tijdelijk als Ebony
19 mei 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum