13 juli 2012
Mini MINI (2006 - 2014)

Mini MINI (2006 - 2014)

MINI tijdelijk als Westminster en Kite White

13 juli 2012 | De Mini is tijdelijk leverbaar als Westminster en Kite White. Volgens de fabrikant vertegenwoordigt de Westminster bevat de meest gewilde opties die bij MINI te verkrijgen zijn, tegen een gunstige prijs. Dit pakket maakt het exterieur stijlvoller en het interieur luxueuzer.

De MINI Westminter is gebaseerd op de sportieve MINI Cooper (S) hatchback varianten. Het pakket omvat onder meer automatische airconditioning, navigatiesysteem, bluetooth telefoonvoorbereiding met USB, MINI Connected met voice control en een multifunctioneel met leder bekleed stuur. In het interieur zijn er in hoogte verstelbare met leder beklede sportstoelen, elektrische verwarmde voorstoelen, pianoblack interieurlijsten en een licht- en opbergpakket.

Mini MINI (2006 - 2014)

De MINI Westminster is voorzien van lichtmetalen zwarte 17-inchwielen in Conical Spoke design. De Cooper S en Cooper SD hebben bovendien Bi-Xenon koplampen en automatische lichthoogteregeling.

Voor het Westminster pakket op de MINI Cooper en MINI Cooper D geldt een meerprijs van 3.950, - euro. Dat komt neer op een klantvoordeel van ruim 40 procent. Op de Cooper S en de Cooper SD bedraagt de meerprijs 3.350,- euro, dat ook neerkomt op een voordeel van ruim 40 procent.

Mini MINI (2006 - 2014)

De MINI Kite White is een speciale uitvoering van de MINI One (55kW). De MINI Kite White is uitgerust met opties zoals een navigatiesysteem, 17 inch lichtmetalen wielen, MINI Connected met Voice Control, handbediende airconditioning, achterspoiler, cruise control, bluetooth telefoonvoorbereiding met USB, witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen. De MINI Kite White is verkrijgbaar vanaf 19.995,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!