13 februari 2013
Mini MINI (2006 - 2014)

Mini

MINI tijdelijk leverbaar als Holland Street

Autozine
13 februari 2013 | MINI introduceert de MINI Holland Street: een extra complete MINI voor de 'Hollandse' markt. Met een knipoog naar de MINI's die vanaf volgend jaar in Nederland worden gebouwd, komt MINI nu met een compleet pakket voor de MINI, MINI Clubman en MINI Countryman met de toepasselijke naam: Holland Street.

Op zoek naar een Mini MINI?
bynco heeft er 2 vanaf € 12.950,-

Mini MINI (2006 - 2014)

De MINI Holland Street is verkrijgbaar als MINI One (D), MINI One (D) Clubman en de MINI One (D) en Cooper (D) Countryman. De Holland Street is o.a. uitgerust met navigatie, airconditioning, sportstoelen met stof/lederen bekleding, multifunctioneel met leder bekleed sportstuur, MINI Connected, Cruise Control, Chroom Line interieur en exterieur, 16 inch lichtmetalen velgen 6-Star Twin Spoke (Countryman 17 inch), witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen. De MINI Holland Street is te herkennen aan een Holland Street Badge op de b-stijlen van de auto.

Mini MINI (2006 - 2014)

Het Holland Street pakket is voor een MINI Hatchback en MINI Clubman verkrijgbaar voor 2.300,- euro, daarmee is de instapprijs van de Holland Street 20.995,- euro, dat betekent een prijsvoordeel van ruim 3.100,- euro. Tevens vallen de MINI en MINI Clubman Holland Street in de 20% bijstellingscategorie. Een MINI Holland Street pakket op de MINI Countryman is verkrijgbaar voor 2.800,- euro, waarmee de instappas 28.295,- euro bedraagt.

De Nederlandse dakvlag is niet standaard op de Holland Street maar wel optioneel tegen een meerprijs te verkrijgen bij de MINI dealer.

MINI introduceert tevens het Brick Lane pakket. Dit is een exterieurpakket voor de MINI Hatchback One (D) om de buitenzijde nog opvallender te maken. De MINI Brick Lane is een markante MINI met opvallende details, zo heeft de Brick Lane felgekleurde spiegelkappen, bijbehorende motorkap- en dakstrepen, gekleurde side scuttles en een opvallende gekleurde badge aan de voorkant. Brick Lane is een straat in Londen waar neonlicht, 'curry houses' en kleurige graffiti de boventoon voeren, een toepasselijke naam voor deze kleurige MINI. Het Brick Lane pakket is te verkrijgen voor 500,- euro. Dit pakket is ook After Sales te bestellen.

MINI nu als Chili Final EditionMINI nu als Chili Final Edition
24 september 2013
Mini introduceert Cooper S Monte CarloMini introduceert Cooper S Monte Carlo
9 juli 2013
MINI John Cooper Works GP in ParijsMINI John Cooper Works GP in Parijs
6 september 2012
MINI tijdelijk als WestminsterMINI tijdelijk als Westminster
13 juli 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum