7 juli 2005
Mini MINI (2000 - 2006)

Mini MINI (2000 - 2006)

Mini maakt prijzen nieuwe modellen bekend

Autozine
7 juli 2005 | Begin oktober breidt Mini haar programma uit met drie nieuwe, persoonlijk getinte modellen: de Mini Seven, de Mini Park Lane en de Mini Checkmate. Prijzen beginnen bij € 21.790,- voor de Mini One Seven.
AutoCoach

De Mini Seven, de Mini Park Lane en de Mini Checkmate hebben naast een duidelijke band met de merktraditie een rijke standaarduitrusting. Bovendien beschikken ze over een aantal extra's die passen bij hun naam.

Mini MINI (2000 - 2006)

De Mini Seven verwijst naar de voorvader aller Mini's, de Austin Seven uit 1959. Deze Mini, verkrijgbaar als Mini One en Mini Cooper, heeft vooral de lifestyle georienteerde klant in gedachten. Vandaar dat de standaarduitrusting zaken omvat als een met leder bekleed stuurwiel, handbediende airconditioning, Automatic Stability Control + Traction (ASC+T), radio Boost met CD frontloader, een boordcomputer, een multifunctioneel stuurwiel, witte knipperlichten, een dakspoiler, een interieurverlichtings- en opbergpakket en in hoogte verstelbare voorstoelen. De Nederlandse catalogusprijs voor de Mini One Seven bedraagt € 21.790,-. De Mini Cooper Seven is er vanaf € 24.140,-.

De nieuwe Mini Park Lane heeft zijn naam geleend van een exclusieve versie van een originele Mini uit 1987. Die exclusiviteit is ook bij de nieuwe Park Lane terug te vinden. Zo biedt de standaarduitrusting onder andere ASC+T, automatische airconditioning, Chrome Line interieurpakket, in chroom uitgevoerde spiegelkappen, een met leer bekleed multifunctioneel Cooper S stuurwiel, witte knipperlichten, CD/radio Boost, een dakspoiler, een boordcomputer, het interieurverlichtings- en opbergpakket, alsmede in hoogte verstelbare voor(sport)stoelen. De Cooper S Park Lane bevat bovendien Xenon verlichting en Limited Slip Differential (LSD). De Nederlandse catalogusprijzen voor de Mini Park Lane zien er als volgt uit: Mini One Park Lane: € 23.990,-; Mini Cooper Park Lane: € 26.340,-; Mini Cooper S Park Lane: € 31.700,-.

Mini MINI (2000 - 2006)

De sportieve Mini Checkmate dankt zijn naam en sportieve uitrusting aan een speciale editie die in 1990 werd geintroduceerd: ASC+T, mistlampen, witte knipperlichten, handbediende airconditioning, een dakspoiler, CD/radio Boost, een met leder bekleed multifunctioneel 3-spaaks stuurwiel, een boordcomputer, het interieurverlichtings- en opbergpakket en in hoogte verstelbare voor(sport)stoelen. De Mini Cooper S Checkmate bevat bovendien Xenon verlichting en Limited Slip Differential (LSD). De Nederlandse catalogusprijzen voor de Mini Cooper Checkmate beginnen bij € 26.100,-. De Mini Cooper S Checkmate kost € 31.290,-.

IkWilVanMijnAutoAf
New Mini bestaat vijf jaarNew Mini bestaat vijf jaar
4 juli 2006
Mini Cooper met John Cooper Works GP KitMini Cooper met John Cooper Works GP Kit
21 juni 2006
Vlagvertoon bij MiniVlagvertoon bij Mini
19 april 2006
Mini maakt prijs Cooper Works GP bekendMini maakt prijs Cooper Works GP bekend
7 maart 2006
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum