Mini Cabrio (2009 - 2015)

Bijtelling leaseauto

Mini Cabrio (2009 - 2015)

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Een MINI wordt gekocht voor het rijplezier en de MINI Cabrio doet daar nog een schepje bovenop. Fijne cabriolet die onder alle weersomstandigheden voldoende comfort biedt. Lekker snel als Cooper S.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 30.385,-
 CO2-uitstoot: 105 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 6.685,-

 
Bijtelling "Mini Cabrio (2009 - 2015) Cooper D"
 
Bijtelling per jaar€ 2.547,-
Bijtelling per maand€ 212,-
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
logoMini Cabrio
"Cooper D"
Audi A3 CabrioletAudi A3 Cabriolet
"1.6 TDI"
logoBMW 2-Serie Cabrio
"218d"
Opel CascadaOpel Cascada
"2.0 CDTI Innovation"