5 augustus 2011
Mercedes-Benz SLK
Nieuws

Mercedes-Benz SLK

Mercedes SLK tijdelijk met gratis automaat

5 augustus 2011 - De nieuwe Mercedes-Benz SLK is uitermate enthousiast ontvangen. In Nederland is het nu al de best verkochte Roadster in zijn segment. Om dat succes te vieren én kracht bij te zetten, zijn er nu twee aanbiedingen. Om te beginnen wordt de SLK 200 BlueEfficiency desgewenst en zonder meerprijs geleverd met automatische transmissie. Voor alle SLK-modellen geldt dat het Roadster-comfort pakket met onder meer het Panoramadak en Airscarf tijdelijk voor 1.504 euro wordt aangeboden.

De SLK 200 BlueEfficiency wordt tijdelijk zonder meerprijs geleverd met 7G-Tronic Plus automatische transmissie. De efficiency daarvan betaalt zich uit op twee fronten. Om te beginnen zorgt deze innovatieve versnellingsbak voor snellere acceleratietijden (0-100 km/h in 7,0 in plaats van 7,3 seconden).

Mercedes-Benz SLK

Tegelijkertijd bedraagt het gemiddelde verbruik van de SLK 200 met deze transmissie 6,1 l/100 km (versie met handgeschakelde zesbak: 6,4 l/100 km). Dit maakt de SLK 200 tot de zuinigste Roadster in zijn segment. Hij is dan ook goed voor een groen B-label. De SLK 200 met 7G-Tronic Plus transmissie staat tijdelijk in de prijslijst voor € 47.400 (reguliere prijs € 49.650). Het klantvoordeel bedraagt dus € 2.250.

Om de open-air sensatie van de SLK in alle comfort te beleven, is er het Roadster-comfort pakket. Dit omvat om te beginnen het Panoramadak. Zelfs met gesloten dak is de sfeer in het interieur daarmee zeer licht. Afstandsbediening (via de sleutel) van dit dak is inbegrepen.

Ook stoelverwarming en Airscarf nekverwarming met verstelbare ventilatieopeningen in de hoofdsteunen behoren tot het Roadster-comfort pakket en dat geldt ook voor een stoffen windscherm tussen de rolbeugels.

Mercedes-Benz SLK

De reguliere meerprijs voor het Roadster-comfort pakket bedraagt € 1.920 Om de succesvolle entree van de nieuwe SLK op de Nederlandse markt te vieren, wordt het tijdelijk aangeboden voor €1.504. Het klantvoordeel bedraagt dus € 416. Het Roadster-comfort pakket is leverbaar op de SLK 200, de SLK 250 en de SLK 350.