21 januari 2005
Mercedes-Benz SLK (2004 - 2011)
Nieuws

Mercedes-Benz SLK (2004 - 2011)

Accessoires geven Mercedes SLK eigen gezicht

21 januari 2005 - Natuurlijk is de Mercedes-Benz SLK-Klasse van huis uit al een karakteristieke verschijning. Toch is het vanaf nu mogelijk dit model meer uitstraling te geven. Daarvoor beschikt de Mercedes-Benz-dealer nu over een aantal exclusieve styling-accessoires, op maat gemaakt voor de SLK-Klasse.
AutoCoach

Zo is er een uit drie delen bestaand windscherm voor meer rijcomfort wanneer met open dak wordt gereden. De set omvat een transparante ruit van plexiglas en twee netten van kunststof, het geheel geleverd in een praktische opbergtas.

Mercedes-Benz SLK (2004 - 2011)

Mat verchroomde buitenspiegels zorgen voor een gedistingeerd accent. Aan de voorzijde is de verchroomde lamel in de grille juist een echte blikvanger. Een voorspoilerlip en een achterspoilerpaneel zien er niet alleen bijzonder uit, maar verbeteren tevens de aerodynamica van deze roadster.

Verchroomde zijknipperlichten ronden de reeks styling-accessoires af. De prijzen (inclusief BTW, exclusief montage) lopen uiteen van € 15,- voor de verchroomde zijknipperlichten tot € 388,- voor het uit drie delen bestaande windscherm.

Mercedes-Benz SLK (2004 - 2011)
Dutchlease
Dutchlease