3 januari 2017
Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Mercedes E-Klasse Coupe nu te bestellen

Autozine
3 januari 2017 | De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Coupé is bij de Nederlandse dealers te bestellen. De eerste leveringen staan gepland voor maart 2017. De nieuwe Coupé combineert een uniek design, slimme techniek en het comfort voor lange afstanden met plaats voor vier inzittenden. Consumenten-adviesprijzen beginnen bij 57.052 euro (inclusief afleverkosten).
 

De exclusieve, sportieve Coupé is gebaseerd op de technologie van de E-Klasse Limousine en markeert de volgende stap in de evolutie van de Mercedes-Benz designtaal. Dankzij expressieve trekken onderscheidt de nieuwe Coupé zich met een puristisch design waarin de nadruk ligt op langgerekte oppervlakken, gereduceerde lijnen en sensuele vormen.

Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Tegelijkertijd biedt de nieuwe E-Klasse Coupé ook de intelligentie van de E-Klasse familie, met uitgebreide smartphone-integratie, widescreen cockpit met twee 12,3 inch hoge-resolutie displays en de allernieuwste assistentiesystemen die optioneel gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maken. Krachtige motoren met lage emissiewaarden en comfortabele onderstellen met selectief dempingssysteem staan garant voor een sportief-dynamische rijervaring.

Bij de introductie is de nieuwe E-Klasse Coupé leverbaar in vier uitvoeringen:

  • E 220 d: 61.114 euro
  • E 200: 57.052 euro
  • E 300: 63.850 euro
  • E 400 4MATIC: 90.505 euro