16 juni 2017
Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet
Nieuws

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Verkoop nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio gestart

16 juni 2017 - Mercedes-Benz maakt de E-Klasse familie compleet met de nieuwe E-Klasse Cabriolet. De E-Klasse Cabriolet 2017, met een consumentenprijs inclusief kosten rijklaarmaken vanaf 64.577 euro, is nu te bestellen. De E-Klasse Cabriolet is aanzienlijk groter dan zijn voorganger. De bestuurder en passagiers genieten daardoor van meer ruimte. Bij de introductie in september is er in eerste instantie keuze uit benzine- en dieselmotoren, voor het eerst ook met permanente vierwielaandrijving 4MATIC.
AutoCoach

Tot de technologische kenmerken van de nieuwe E-Klasse Cabriolet behoren verregaande smartphone-integratie met draadloos opladen en sleutelfunctie, een widescreen cockpit en de actuele assistentiesystemen van de E-Klasse. De E-Klasse Cabriolet is voor het eerst ook leverbaar met vierwielaandrijving 4MATIC en het meerkamer-luchtveringssysteem AIR BODY CONTROL, die beide al leverbaar zijn op de E-Klasse Limousine.

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

De standaard volautomatische, geluidsisolerende stoffen kap is leverbaar in donkerbruin, donkerblauw, rood en zwart. De meerlaagse structuur met uitgebreide geluidsisolatie vermindert het wind- en rijgeluid, waardoor de inzittenden zelfs bij hoge snelheid op plezierige wijze met elkaar zouden kunnen praten. Bijkomend voordeel van die structuur is het positieve effect op het klimaatcomfort, waardoor het hele jaar door met de Cabriolet gereden zou kunnen worden. Het automatische windschermsysteem AIRCAP is standaard. Naar wens kan de Cabriolet worden voorzien van de hoofdruimteverwarming AIRSCARF, om het comfort bij open kap te vergroten.

Tegelijk met de introductie brengt Mercedes-Benz de E-Klasse Cabriolet ook uit als '25th Anniversary' edition, als ode aan de allereerste E-Klasse Cabriolet, 25 jaar geleden. Kenmerken van de exclusieve '25th Anniversary' editie zijn de 20 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, het cabrioletcomfortpakket, sierdelen in openporig olmenhout, het AIR BALANCE-pakket met de exclusieve parfum DAYBREAK MOOD, verlichte instaplijsten, veloursmatten met opschrift 25th Anniversary Edition', sfeerverlichting en het adaptief ruitenwissersysteem MAGIC VISION CONTROL.

Het interieur is voorzien van designo bekleding in de nieuwe kleurencombinatie macchiatobeige / titiaanrood. Het ruitdessin van het geperforeerde leder onderstreept het luxueuze karakter van de nieuwe E-Klasse Cabriolet. Er is keuze uit twee lakkleuren (rubellietrood en iridiumzilver) in combinatie met een donkerrode kap. Verder is dit speciale model voorzien van '25th Anniversary' emblemen op de voorspatschermen en de middenconsole. De meerprijs voor deze speciale uitvoering bedraagt € 9.500 exclusief BTW/BPM.

XLLease