11 januari 2010
Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet (2010 - 2017)

Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio

Mercedes-Benz maakt prijs E-Klasse Cabrio bekend

Autozine
11 januari 2010 | De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet wordt leverbaar vanaf € 51.900,-. De E 200 CGI, E 220 CDI en E 250 CDI hebben door de BlueEfficiency-maatregelen een groen C-label en de E 200 CGI Cabriolet is voorzien van een start-/stopsysteem. Ter introductie wordt het AirCap-windgeleidingssysteem in combinatie met een verbeterde versie van AirScarf-nekverwarming aangeboden voor € 495,-. Op 21 en 22 januari vindt bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht een exclusieve preview plaats.

Op zoek naar een Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet?
bynco heeft er 1 vanaf € 31.495,-

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet (2010 - 2017)

Met de komst van de Cabriolet is het nieuwe E-Klasse programma binnen één jaar compleet vernieuwd. Het gamma bestaat verder uit een sedan ("Limousine"), een stationcar ("Estate") en een coupé.

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet (2010 - 2017)

De E-Klasse Cabriolet is uniek vanwege zijn AirCap: een uniek windgeleidingssysteem dat is geïntegreerd in de voorruitstijl. Dit windschot komt na een druk op de knop zes centimeter omhoog uit de voorruitstijl waardoor het de rijwind over de passagiers leidt. Alle inzittenden profiteren hiervan: zij zouden beduidend minder turbulentie ervaren. Bovendien zorgt AirCap er op koudere dagen voor dat warme lucht van de verwarming langer in het interieur blijft hangen. AirCap wordt standaard geleverd in combinatie met een verbeterde versie van AirScarf, de nekverwarming die Mercedes-Benz in 2005 (op de SLK) introduceerde. De nieuwste versie van AirScarf is voorzien van verstelbare uitstroomopeningen.

Ter introductie biedt Mercedes-Benz AirCap in combinatie met AirScarf aan voor € 495, het voordeel voor de klant bedraagt derhalve ruim € 1.300.

De nieuwe E-Klasse Cabriolet wordt eind maart in de Nederlandse Mercedes-Benz showrooms verwacht. Ruim voor die tijd is het echter al mogelijk om de auto en zijn unieke features live te beleven. Op 21 en 22 januari aanstaande vindt bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht een exclusieve preview plaats. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor opgeven via Mercedes-Benz.nl.

AutoCoach
Mercedes onthult E-Klasse CabrioletMercedes onthult E-Klasse Cabriolet
15 december 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum