18 juni 2004
Mercedes-Benz E-Klasse (2002 - 2009)
Nieuws

Mercedes-Benz E-Klasse (2002 - 2009)

Uitrusting Mercedes-Benz E-Klasse Combi nu in lijn met sedan

18 juni 2004 - Vanaf deze maand is de uitrusting van de Mercedes-Benz E-Klasse Combi aangepast aan die van de E-Klasse Sedan. Dat betekent dat het veel gekozen Businesspakket nu ook leverbaar is op de Mercedes-Benz E-Klasse Combi.

Het genoemde pakket omvat de automatische THERMOTRONIC airconditioning, telefoonvoorbereiding, de audio-installatie 50 APS met navigatiesysteem, radio en CD-speler alsmede elektrisch inklapbare buitenspiegels. Het voordeel van dit pakket is € 1.000,- wanneer de waarde van de individuele opties wordt doorgerekend.

Mercedes-Benz E-Klasse (2002 - 2009)

Tevens worden de lines Elegance en Avantgarde voor de Mercedes-Benz E-Klasse Combi uitgebreid met een automatische vijfversnellingsbak met tipschakeling, waarmee de bestuurder zelf het moment van schakelen kan bepalen. In de Mercedes-Benz E 500 wordt in plaats van een vijftraps automaat de geavanceerde automatische zevenversnellingsbak 7G-TRONIC geleverd.

In de Combi uitvoeringen blijven in beide lines het bekende EASY-PACK-opbergvak achter de achterbank en de EASY-PACK-indeling van de opbergruimte onder de laadvloer deel uitmaken van de uitrusting. Doordat de automaat aan de lines Elegance en Avantgarde is toegevoegd, ontstaat er een klantvoordeel van € 1.450,-.

Mercedes-Benz E-Klasse (2002 - 2009)