Mercedes-Benz CLS

Bijtelling leaseauto

Mercedes-Benz CLS

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De derde generatie van de Mercedes-Benz CLS is nog altijd een echte trendsetter. Deze vierdeurs coupe overtuigt met fraaie vormgeving, een rijke uitrusting en moderne motoren.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 118.448,-
 CO2-uitstoot: 200 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 26.059,-

 
Bijtelling "Mercedes-Benz CLS 53 AMG 4Matic"
 
Bijtelling per jaar€ 13.485,-
Bijtelling per maand€ 1.124,-
 

Op zoek naar een Mercedes-Benz CLS?
DAS import heeft er 232 vanaf € 37.029,-

Mercedes-Benz CLS

Mercedes E-Klasse CoupeMercedes E-Klasse Coupe
"E200"
Audi A7Audi A7
"55 TFSI quattro"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum