19 juni 2006

Mercedes-Benz C-klasse Combi

Voordeel op Mercedes C-Klasse Combi met Selection-uitvoeringen

19 juni 2006 - De Selection-uitvoeringen van de Mercedes-Benz C-Klasse sedan zijn een succes. Zelfs zodanig, dat de Selection-uitvoeringen op verzoek nu ook worden geleverd op basis van de Mercedes-Benz C-Klasse Combi. Ook hierbij geldt een maximale besparing van € 3.615 ten opzichte van de reguliere prijzen van alle extra's.
AutoCoach

Er zijn vier verschillende Selection-uitvoeringen. Standaard hebben ze alle vier een Audio 50 APS entertainment- en navigatiesysteem met radio- en CD-speler, geintegreerde UHI-telefoonvoorbereiding, een diefstal- en inbraakalarm volgens SCM/TNO Klasse 3, interieurdetectie en metallic lak. Naast deze extra's omvat de Business Selection uitvoering Direct Control besturing en Thermatic airconditioning. Dit alles voor € 999, terwijl deze extra's volgens de prijslijst in totaal € 4.614 kosten. Dat levert een besparing op van € 3.615.

Mercedes-Benz C-klasse Combi

De Sport Selection uitvoering heeft 17 inch lichtmetalen velgen, een driespaaks met leer bekleed stuurwiel en aluminium sierdelen in de middenconsole. Bovendien wordt deze versie geleverd met het sportpakket, dat onder andere een aluminium schakelhendel en pedalen van geborsteld edelstaal met rubberen noppen omvat. Dit pakket is verkrijgbaar voor een meerprijs van € 2.990 in plaats van € 6.372, een besparing van € 3.382.

De Elegance Selection uitvoering is gebaseerd op de Line Elegance, maar staat op een hoger peil wanneer het om comfort en luxe gaat. Zo is Edelhout Laurel gebruikt voor de sierdelen in het interieur en zijn er pompadourtassen aangebracht in de rugleuning van de voorstoelen. Ook is deze uitvoering voorzien van lichtmetalen velgen in 7-gaats design. Het stuurwiel en de versnellingshendel zijn met leer bekleed en zowel de carrosserie als het interieur zijn afgewerkt met chroom. De prijs van dit pakket bedraagt € 3.990, terwijl de reguliere prijs € 7.073 zou zijn. Dat komt neer op een besparing van € 3.083.

Mercedes-Benz C-klasse Combi

Diezelfde prijs geldt voor de Avantgarde Selection uitvoering, die is gebaseerd op de Line Avantgarde. Deze uitvoering straalt een combinatie van sportiviteit en luxe uit met aluminium "Alu-Linea" sierdelen, speciale "Artico" bekleding als combinatie van leer en stof en 5-gaats 16 inch lichtmetalen velgen.

KwikFit
Dutchlease