4 januari 2007
 

Mercedes-Benz C-Klasse Combi Style

Mercedes-Benz C-Klasse Combi in Style-uitvoering

Autozine
4 januari 2007 | De Mercedes C-Klasse Combi is tijdelijk leverbaar als Style. De C-Klasse Combi Style wordt geleverd in twee versies: de C180 met benzine-compressormotor en de C200 CDI dieselmotor. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere een met leer bekleed stuurwiel, lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem. Daarnaast is de C-Klasse Combi Style speciaal geprijsd: € 38.900 voor de C 180 Combi Style en € 42.200 voor de C 200 CDI Combi Style.
Nieuwe vloermatten voor de C-klasse Combi?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De C-Klasse Combi is standaard voorzien van onder andere veiligheidssystemen als ESP, rem-assistent BAS, Neck-pro hoofdsteunen en cruise-control met variabele snelheidsbegrenzer Speedtronic, plus een bandenspanning waarschuwingssysteem en de automatische airco Thermatic. Daarnaast biedt de C-Klasse Combi Style het MB Audio 50 APS-systeem met radio, CD-navigatie en CD-speler alsmede lederen bekleding voor het stuurwiel en de versnellingspook, pompadourtassen aan de rugleuning van de voorstoelen en stijlvolle "Alu Linea"-afwerking op de middenconsole, het dashboard en de portieren.

Mercedes-Benz C-klasse Combi

Aan de buitenkant onderscheidt de C-Klasse Combi Style zich onder andere door het "Style"-opschrift op de stootlijsten aan beide zijkanten, chroomdelen in bumpers, raamlijsten en flankbescherming, warmtewerend blauwgetint glas en vijfgaats lichtmetalen velgen met 205/55 R 16-banden voor en 225/50 R 16-banden achter.

Profile
Voordeel op Mercedes C-Klasse CombiVoordeel op Mercedes C-Klasse Combi
19 juni 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum