23 september 2010
Mercedes-Benz B-Klasse (2005 - 2011)

Mercedes-Benz B-Klasse (2005 - 2011)

Mercedes-Benz kleurt roze

Autozine
23 september 2010 | Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Mercedes-Benz draagt de stichting een warm hart toe en is daarom sponsor. Mercedes-Benz steunt Stichting Pink Ribbon op diverse manieren. Zo is het mogelijk om vanaf oktober een roze Mercedes-Benz te huren voor (bijvoorbeeld) feesten of partijen. De huuropbrengst komt vrijwel geheel ten goede aan Stichting Pink Ribbon. Het team van Stichting Pink Ribbon krijgt bovendien een jaar lang de beschikking over een Special Edition B-Klasse.
AutoCoach

Vanaf oktober is het mogelijk om een roze Mercedes-Benz te huren. Het model kan verschillen per dealer. Maar het zijn allen modellen met een missie. De huurkopbrengsten van de roze Mercedes-Benz komen bijna geheel ten goede aan Stichting Pink Ribbon. De auto is te huur bij deelnemende, officiële Mercedes-Benz dealers.

Mercedes-Benz B-Klasse (2005 - 2011)

Mercedes-Benz ondersteunt Stichting Pink Ribbon ook op een andere manier vanuit het eigen vakgebied. De Stichting krijgt namelijk de beschikking over een Special Edition B-Klasse. Deze van oorsprong witte auto heeft nu een roze kleur. Dat komt doordat de bekende calligraffiti-artist Niels Shoe Meulman de auto heeft voorzien van een paar honderd voornamen van vrouwen. Daarmee is deze auto niet alleen een vervoermiddel en een blikvanger, maar ook een symbool voor alle vrouwen voor wie Stichting Pink Ribbon zich inzet. De Special Edition B-Klasse is vandaag overhandigd aan Ida van Belle, Directeur Stichting Pink Ribbon en Maudy van Ommen, Hoofd Fondsenwerving van Stichting Pink Ribbon, bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht.

Quote Ida van Belle, Directeur Stichting Pink Ribbon: "Wij vinden het fantastisch dat Mercedes-Benz ons op deze manier steunt bij het vragen van aandacht voor borstkanker. Als we in deze geweldige auto rijden zullen we zeker aandacht krijgen!"

Dutchlease
Mercedes F-Cell in 125 dagen rond wereldMercedes F-Cell in 125 dagen rond wereld
25 januari 2011
Milieucertificaten voor Mercedes A en BMilieucertificaten voor Mercedes A en B
16 juni 2008
Mercedes B-Klasse krijgt facelift 2008Mercedes B-Klasse krijgt facelift 2008
17 maart 2008
Mercedes B150 nu leverbaarMercedes B150 nu leverbaar
27 september 2005
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum