Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Mercedes-Benz A250e biedt dankzij plug-in hybride aandrijving het beste van twee werelden. De A250e is snel en dynamisch indien gevraagd, maar comfortabel en zuinig bij dagelijks gebruik.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 33.859,-
 CO2-uitstoot: 110 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 7.449,-

 
Bijtelling "Mercedes-Benz A-Klasse A180d"
 
Bijtelling per jaar€ 2.838,-
Bijtelling per maand€ 237,-
 
AutoCoach
Volkswagen ID.3Volkswagen ID.3
"45 kWh Pure"
Hyundai i30Hyundai i30
"1.6 CRDi i-Drive"
BMW i3BMW i3
"Electric 60 Ah"
Hyundai IONIQHyundai IONIQ
"EV i-Motion"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum