6 oktober 2003
 

Mercedes-Benz A-Klasse (1997 - 2004)

Mercedes-Benz A-klasse nu leverbaar met City-uitrustingen

Autozine
6 oktober 2003 | Mercedes-Benz introduceert haar drie nieuwste uitvoeringen van de A-Klasse: de 'Piccadilly', 'Ramblas' en 'Belvedere'. De drie modellen zijn geïnspireerd op het dynamische en trendy Londen, de sensatie en magie van Barcelona en de historische sfeer van klassiek en tijdloos Wenen. Kopers van deze nieuwste Mercedes-Benz krijgen een oersterke Samsonite-reistas met aanbiedingsvoucher voor een reis naar Barcelona, Wenen of Londen om deze steden zelf te ontdekken.
IkWilVanMijnAutoAf

De A-Klasse 'Piccadilly'
Het Piccadilly-model ademt op en top Londense sferen. Niet alleen de klassiek Engelse stijl, maar ook trendy. De A-Klasse Piccadilly is leverbaar in twee metallic kleuren en uitgerust met 16-inch velgen, stoelverwarming, speciale vloermatten en 'Piccadilly-badges'.

Mercedes-Benz A-Klasse (1997 - 2004)

De A-Klasse 'Ramblas'
De Ramblas uitvoering is genoemd naar de beroemde straat in het stadshart van Barcelona. De uitrusting van dit zonnige, zomerse model is uitgebreid met een lamellen schuifdak, bagageafdekking en afstandsbediening voor de portieren.

De A-Klasse 'Belvedere'
'Belvedere' verwijst naar Wenen, stad van muziek. De Belvedere uitvoering is voorzien van een Bose-soundsysteem waarbij de klanken van Mozart en Strauss ten gehore kunnen worden gebracht. Ook telefoonvoorbereiding en elektrisch inklapbare buitenspiegels behoren tot het Belvedere-pakket.

Mercedes-Benz A-Klasse (1997 - 2004)

Alle modellen worden daarnaast geleverd met het comfortpakket (Airconditioning, Radio-CD speler, anti-verblindingsspiegel met regensensor en cruisecontrol). De extra's op de City Experience uitvoering en het comfortpakket hebben een totale waarde van ongeveer € 3.800,- en zijn nu verkrijgbaar voor € 1.750,-.

Facelift voor Mercedes A-klasseFacelift voor Mercedes A-klasse
10 februari 2003
Eerste brandstofcel auto in praktijktestEerste brandstofcel auto in praktijktest
29 oktober 2002
Test met brandstofcel bij MercedesTest met brandstofcel bij Mercedes
18 juli 2002
Mercedes A als Art Nouveau leverbaarMercedes A als Art Nouveau leverbaar
29 mei 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum