29 maart 2018
 

McLaren 570S

Track Pack voor McLaren 570S Spider

Autozine
29 maart 2018 | Kopers van een McLaren 570S Spider kunnen vanaf nu een optiepakket bestellen waarin de belangrijkste aanpassingen voor het rijden op een circuit zijn samengebracht. De 570S Spider Track Pack, die vanaf heden te bestellen is, is geheel samengesteld om de bestuurder nog meer rijplezier te bieden op track days, zonder in te leveren op de dagelijkse bruikbaarheid op de openbare weg van de cabrio uit de Sports Series. Naast extra gewichtsbesparing, in totaal ruim 33 kilo ten opzichte van de standaard 570S Spider, heeft de 570S Spider Track Pack een sportiever uitlaatgeluid en een scherper uiterlijk.

Op zoek naar een McLaren 570S?
DAS import heeft er 10 vanaf € 162.290,-

McLaren 570S

Het interieur van de Spider met Track Pack is naar keuze van de koper uitgevoerd in een van de zes By McLaren Designer Interior Sport Design themes in Alcantara en Nappa leder. Koolstofvezel racestoelen, die een gewichtsbesparing van 13 kilo ten opzichte van de standaard stoelen opleveren, en een Carbon Black alcantara stuurwiel zorgen voor een racy sfeer aan boord, verder versterkt door het McLaren Track Telemetry (MTT)-fabriekssysteem dat ronde- en tussentijden registreert en analyse van de data na de race mogelijk maakt met behulp van grafische weergaves en verschillen in snelheid en tijden berekent.

McLaren 570S

Koolstofvezel interieur-aanpassingen zijn er in de vorm van onder andere deurpanelen, delen van de middentunnel, grotere schakelflippers, spaken van het stuurwiel, delen van de middenconsole en de behuizing van het McLaren IRIS infotainmentsysteem in het lichtgewicht materiaal.

Vanbuiten vallen vooral het Dark Palladium dak en de superlichtgewicht tienspaaks gesmede lichtmetalen wielen in Stealth Finish op, voorzien van Pirelli P-ZERO Corsa-banden waarmee het gewicht met 15 kilo wordt verlaagd ten opzicht van standaard wielen. Andere opties in koolstofvezel zijn beschikbaar als meer gewichtsbesparing gewenst is. Een sportuitlaat met Stealth Exhaust Finisher, die lichter van gewicht en iets nadrukkelijker qua geluid is dan het standaard uitlaatsysteem, maakt het Track Pack compleet.

De McLaren 570S Spider, die in juli 2017 werd geïntroduceerd, is de populairste McLaren in de Sports Series. Hij wordt aangedreven door een 3,8 liter, twinturbo V8-motor met 570 pk. De hoge achtervleugel die als eerste beschikbaar was voor de 570S Coupe Track Pack is standaard op de Spider. Hierdoor wordt extra downforce bereikt en is de aerodynamische balans bij hoge snelheden op het circuit beter. Dit alles maakt dat de Spider wordt gezien als het dynamische equivalent van de Coupé

De McLaren 570S Spider Track Pack is vanaf heden te bestellen. De meerprijs van het Track pack is € 21.980.

Profile
McLaren 570GT nu als Black CollectionMcLaren 570GT nu als Black Collection
15 maart 2018
McLaren levert Track Pack voor 570SMcLaren levert Track Pack voor 570S
29 november 2016
McLaren 570S krijgt Design EditionsMcLaren 570S krijgt Design Editions
22 november 2016
McLaren presenteert 570GT by MSO ConceptMcLaren presenteert 570GT by MSO Concept
18 augustus 2016
 

Info

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum