Mazda CX-5

Mazda Auto Haagstad b.v.

Mazda-dealer

 
Mazda Auto Haagstad b.v.
Mercuriusweg 15a
2516 AW    Den Haag
tel.: 070 - 3040110

389P+F6 The Hague, Netherlands
info@haagstad.nl
  
AutoCoach

Ervaringen van klanten

  

, datum: 5 maart 2021

Ervaring met onderhoud: Erg aardige mensen, duidelijke communicatie. Wel in algemene zin stevige prijzen. Reparatie prijzen (bijv remblokken en remschijven of accu vervangen) gemiddeld 20 a 25% hoger dan de Vak of Bosch garage.

Reageer Nieuw

AutoCX-5

Verkoop7
Service6
  
  

, datum: 14 augustus 2018

Ervaring met verkoop: De verkoper praat veel maar de uitleg is matig. Volgens hem is het een geweldige auto met alles erop en eraan! Maar logisch hij moet toch zijn marge halen verder zit er geen gevoel bij!

Ervaring met onderhoud: De monteur moet meer gevoel tonen bij een proefrit met het probleem in de auto. Maar dat schilt er hier wel wat aan!

Reageer Nieuw

Auto3

Verkoop4
Service3
  
  

, datum: 12 augustus 2018

Ervaring met verkoop: Laat je niks aanpraten, zijn makkelijk met de melding "alles zit erop" maar uit leg over wat erop zit geven ze niet. Moet je duidelijk vragen met wat zit er dan op?

Ervaring met onderhoud: Problemen worden niet altijd naar tevredenheid opgelost! Geven veel de schuld dat het probleem bij de auto hoort!

Reageer Nieuw

Auto3

Verkoop5
Service3
  
  

, datum: 6 april 2018

Ervaring met onderhoud: Auto is prima, maar niet in onderhoud geven bij Mazda Haagstad. Verschikkelijke service. Man achter de balie heeft nog nooit gehoord van klantenservice. Ik heb meermaals gehoord hoe hij klanten afkaffert. En 2x per jaar banden wisselen is zeeeer traag!

Reageer Nieuw

AutoCX-5

Verkoop7
Service3
  
  

, datum: 19 september 2017

Ervaring met verkoop: Direct na aankoop nieuwe CX-5 is bij installatie dakdrager een plastic dakgootschuifje gebroken door eigen schuld. Kosten 10 euro. M.i. nog geen 20 eurocent waard, maar viel niet over te praten. Vervolgens auto direkt elders in onderhoud gegeven.... doei...

Nieuw

AutoCX-5

Verkoop6
Service8
  
  

, datum: 10 mei 2017

Ervaring met onderhoud: Onderhoudsbeurt bij de verkoper gehad.

Reageer Nieuw

Auto2

Verkoop9
Service10