3 oktober 2013
 

Maserati Quattroporte

Maserati maakt prijs Quattroporte diesel bekend

Autozine
3 oktober 2013 | Voor de nieuwste Quattroporte heeft Maserati de vanafprijs bekendgemaakt: 110.717 euro. De Quattroporte's 2.987 cc V6-turbodiesel krachtbron levert 202 kW (275 pk) en beschikt over een koppel van 600 Nm. De acceleratie van 0 tot 100 km/u neemt 6,4 seconden in beslag. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u; het verbruik bedraagt 6,2 liter per 100 kilometer.
Nieuwe vloermatten voor de Quattroporte?
Dat kan! Vanaf € 90,-
Just Carpets.nl

 

Maserati's enginieurs hebben een commonrail direct-injection brandstofsysteem ontwikkeld voor de nieuwe turbodiesel. De veelvoudige sequentiële injecties beloven hogere prestaties en lagere emissies. De krachtbron is ook voorzien van een turbo met variabele geometrie en een stalen uitlaatspruitstuk met Air Gap technologie. Alle technische voorzieningen claimen een hoge vermogensafgifte. De Quattroporte turbodiesel heeft ook start/stop technologie.

Maserati Quattroporte

Een Maserati is altijd herkenbaar geweest aan het onderscheidende uitlaatgeluid en de Quattroporte diesel vormt daar geen uitzondering op dankzij Maserati's nieuwe Active Sound System. Twee akoestische actuatoren naast de uitlaatpijpen accentueren het geluid wijzigen dat naar gelang de rijstijl. Wanneer de bestuurder de Sport-knop indrukt wordt het geluid opwindender.

KwikFit
 

Info

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum