Land Rover Evoque Convertibe

Bijtelling leaseauto

Land Rover Evoque Convertibe

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Range Rover Evoque was al een terreinauto en design-auto in een. Met de komst van de cabriolet is de Evoque nog leuker en veelzijdiger geworden. Lijdt helaas wel aan overgewicht.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 86.410,-
 CO2-uitstoot: 201 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 19.010,-

 
Bijtelling "Land Rover Evoque Convertibe 2.0 Si4 SE Dynamic automaat"
 
Bijtelling per jaar€ 9.838,-
Bijtelling per maand€ 820,-
 
Vandebron
Volkswagen T-Roc CabrioVolkswagen T-Roc Cabrio
"1.0 TSI Style"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum