2 juli 2015
Kia Sportage (2010 - 2015)

Kia Sportage (2010 - 2015)

Kia Sportage tijdelijk in 3 X-treme versies

Autozine
2 juli 2015 | Kia heeft de Sportage-lijn nu tijdelijk uitgebreid met drie nieuwe uitvoeringen. De Sportage X-treme ComfortLine, X-treme DynamicLine en X-treme ExecutiveLine, die allemaal per direct te bestellen zijn. Dankzij een tijdelijke extra inruilpremie van 2.500 euro loopt het voordeel op een X-treme zelfs op tot 4.900 euro.
 

De Sportage is en blijft voor Kia één van de bestverkochte modellen, maar wordt nu aantrekkelijker gepresenteerd, met de uitbreiding van het gamma naar drie X-treme-versies op basis van de 99 kW/135 pk sterke Sportage 1.6 GDi ComfortLine, DynamicLine en ExecutiveLine.

Kia Sportage (2010 - 2015)

De Sportage X-treme ComfortLine levert voor een meerprijs van € 200,- ten opzichte van de reguliere ComfortLine een scala aan extra's. Te denken valt aan een full map navigatiesysteem inclusief achteruitrijcamera, Dual Zone climate control, parkeersensoren achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, Auto Light Control, LED dagrijverlichting, een hoogglans zwart gespoten radiatorgrille, raamlijsten en deurgrepen in chroom, een Infinity Premium Sound System en een volwaardig reservewiel. Gezien die beperkte meerprijs bedraagt het consumentenvoordeel op de Sportage X-treme ComfortLine € 2.400,-.

Completer is de Kia Sportage X-treme DynamicLine, die breidt het uitrustingsniveau van de DynamicLine, voor € 800,- verder uit met LED-achterlichten, privacy glass, verwarmbare stoelen vóór en achter, een verwarmbaar stuurwiel en de keuze uit een colorpack of lederen interieur. Dit zorgt voor een klantvoordeel van € 1.000,-.

De top-of-the-line versie binnen het Sportage-modelprogramma behoort nu toe aan de Sportage X-treme ExecutiveLine. Met de normale ExecutiveLine en alle extra's van de complete X-treme DynamicLine als uitgangspunt beschikt de X-treme-variant over een klantvoordeel van € 1.500,-. De X-treme ExecutiveLine beschikt aanvullend op de huidige ExecutiveLine over een verwarmbaar stuurwiel en de keuze uit een colorpack of lederen interieur.

Kia Sportage (2010 - 2015)

Bovenop het consumentvoordeel dat rust op de tijdelijke X-treme-uitvoeringen geeft Kia tot uiterlijk eind september ook een extra inruilpremie van € 2.500,- op een nieuwe Sportage X-treme. Hiermee kan het totale voordeel op bijvoorbeeld de Sportage X-treme ComfortLine oplopen tot € 4.900,-. Daarmee is de Kia Sportage X-treme 1.6 GDi leverbaar vanaf € 24.695,-.