24 juni 2018
Feedback
Kia Magentis

Forum Kia Magentis

Reacties van eigenaren

  

, datum: 26 maart 2014

Ervaring met auto: Fantastische trekauto. Auto kan flinke lasten trekken, maar pas op, wekelijks een zware paarden trailer er achter is niet goed voor de auto. Gaat echter probleemloos, later kom je jezelf tegen wanneer de distributieketting is uitgerekt en voor grote kosten zorgt. Als vakantie caravan trekker is ie perfect.
Bij normaal gebruik is de benzine consumptie 1 op 14 km. Verder een heerlijke luxe limousine.

Nieuw
Uitvoering2.0 Cvvt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit2 jaar
KM-stand91.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Gert-38, datum: 4 februari 2015

Antwoord: Inderdaad een prima trekauto voor de caravan. We hebben wel verzwaarde achterveren laten monteren, dit is echt een must. Verder een zwaar ondergewaardeerde auto. Misschien een beetje saai, maar zeer comfortabel en zeer betrouwbaar. Wij doen 'm voorlopig niet de deur uit. Als occasion prettig geprijsd.

 
Reactie van: Dvdmaden, datum: 6 november 2017

Antwoord: Ben het zeer eens met Ger-38. Fantastische auto, reiswagen, zat onlangs in een taxi Mercedes, zitcomfort haalde het niet bij Onze Magentis ! ( inmiddels 200.000 op de teller, grotendeels door mij gereden). Wegligging als een tank, hadden eerst Kia Clarus ( 1/2 mtr. langer,ietwat dweilen, verder perfect). Nooit fijnere auto's gehad en zooo voordelig...in aanschaf en in onderhoud. Zitcomfort ook achterin ongeevenaard!

Wat nooit perfect heeft gewerkt is airco, moeten hem vaan even op 30 C zetten eer hij goed warm wordt, en koeling werkt soms gewoon niet. Wij gaan nooit naar warme streken, maar is niet goed en garages kregen het ook niet goed. Soms tijdlang geen problemen ermee, maar toch... Is wel ons enige probleem. En de uitlaat wil maar niet kapot...!

 
Reactie van: Gert38, datum: 26 maart 2018

Antwoord: Dat probleem met de airco hebben wij niet. Die van ons heeft ook nog steeds de originele uitlaat. (Bouwjaar 2007). :-)

Reageer
  

, datum: 30 maart 2009

Ervaring met auto: Zwaar onderschatte auto. Zeer comfortabel en stil.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.oCVVT
Brandstoflpg
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand67.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

Op zoek naar meer Kia Magentis?

Bezoek ook het forum in: