18 november 2015
Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee tijdelijk als Night Eagle

Autozine
18 november 2015 | Jeep brengt een gelimiteerde versie van de exclusieve Cherokee op de markt: de Night Eagle. Met de nacht als inspiratiebron valt de Cherokee Night Eagle op door zijn donkere designdetails en extra luxe uitrusting. De Jeep Cherokee Night Eagle is per direct te bestellen voor 58.490 euro.
 

Jeep voert het donkere thema op de Cherokee Night Eagle door op meerdere onderdelen, zoals Jeep-logo, grille, sierlijsten, dakrails, 18" lichtmetalen wielen en de '4x4'- en 'Cherokee'-logo's. Er is keuze uit vier lakkleuren: Black, White, Billet Silver en Granite Crystal.

Jeep Cherokee

Tot de uitrusting behoren onder andere Nappa lederen bekleding, Uconnect met een 8.4 inch scherm, DAB, navigatie, tien speakers inclusief subwoofer, een met leder bekleed stuurwiel en dual-zone climate control. Verder is deze speciale uitvoering voorzien van een instrumentenpaneel met 3,5" TFT-display, een elektrisch te openen achterklep en Parksense-parkeerhulpsysteem met parkeersensoren voor en achter.

De Jeep Cherokee Night Eagle is leverbaar met de nieuwe 200 pk sterke 2.2 MultiJet II dieselmotor in combinatie met 9-traps automaat gekoppeld aan het Active Drive I 4x4-systeem. De Jeep Cherokee Night Eagle staat 1 december bij de Jeep dealer vanaf € 58.490. Er komen 20 exemplaren naar Nederland.

Jeep Cherokee