Jaguar XF Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake

Bijtelling leaseauto

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Jaguar XF Sportbrake is even praktisch en verstandig als andere grote stationcars, maar voegt daar Britse charme aan toe. De 3.0d is bovendien zeer sterk waarmee de XF een feest is om te rijden.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 62.790,-
 CO2-uitstoot: 155 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 13.814,-

 
Bijtelling "Jaguar XF Sportbrake 25t Pure"
 
Bijtelling per jaar€ 7.149,-
Bijtelling per maand€ 596,-
 
AutoCoach
Volvo V90Volvo V90
"T5 Geartronic Momentum"
Subaru OutbackSubaru Outback
"2.5i Comfort"
Mercedes E-Klasse EstateMercedes E-Klasse Estate
"E200"
logoBMW 5-Serie Touring
"530iA"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum