7 mei 2007
Jaguar S-TYPE
Nieuws

Jaguar S-TYPE

Jaguar S-TYPE nu ook als Palladium

7 mei 2007 - De Jaguar S-TYPE is nu ook leverbaar in Palladium uitvoering. De S-TYPE Palladium is gebaseerd op de S-TYPE Executive. Aan de standaarduitrusting van deze gestileerde uitvoering voegt de S-TYPE Palladium diverse accessoires toe.

Naast de 18 inch Triton lichtmetalen velgen geven Xenon-koplampen en een ruime keuze aan metallic kleuren het exterieur een exclusievere uitstraling. Het interieur wordt verrijkt met verwarmbare voorstoelen, voorbereiding voor het Bluetooth-telefoonsysteem en een DVD-navigatiesysteem met Touch Screen-bediening (inclusief een route-DVD voor Europa). In dit systeem is bovendien de bediening van de Automatic Climate Control en het audio- en telefoonsysteem volledig geintegreerd.

Jaguar S-TYPE

De Palladium-uitvoering van de Jaguar S-TYPE kan worden gecombineerd met de 2.7 liter V6 twin turbo dieselmotor of de 3.0 liter V6 benzinemotor. Beide modellen zijn uitgerust met de zestrapsautomaat. De Jaguar S-TYPE 2.7D Palladium is leverbaar vanaf € 64.900,-. De Jaguar S-TYPE 3.0 liter V6 Palladium is leverbaar vanaf € 65.750,-.