12 februari 2007
Jaguar S-TYPE
Nieuws

Jaguar S-TYPE

Jaguar S-TYPE aangepast voor 2008

12 februari 2007 - De Jaguar S-TYPE is aangepast voor modeljaar 2008. Modeljaar 2008 staat voor vooruitstrevendere technologie en hoogwaardigere afwerking. Onder meer de karakteristieke voorbumper en de verchroomde honingraatgrille van de S-TYPE R behoren vanaf dit nieuwe modeljaar tot de standaarduitrusting en accentueren het lijnenspel van de S-TYPE.

Er is keuze uit vier krachtbronnen: de 2.7 liter V6 twin turbo dieselmotor, de 3.0 liter V6-benzinemotor, de 4.2 liter V8-benzinemotor en de 4.2 liter V8 Supercharged benzinemotor.

Jaguar S-TYPE

Ook de interieurspecificaties zijn herzien. Meervoudig elektrisch verstelbare stoelen Sport in leder behoren tot de standaarduitrusting. Optioneel is op alle modellen Mahogany Curl houtfineer verkrijgbaar. De standaarduitrusting van de Jaguar S-TYPE omvat onder meer Automatic Climate Control Dual Zone, het Jaguar Sound System met 140 Watt uitgangsvermogen en het veiligheids-verhogende Adaptive Restraint Technology System.

De keuze voor een Jaguar S-TYPE is tijdelijk aantrekkelijker dankzij de speciale iDition- uitvoeringen. De S-TYPE iDition is herkenbaar aan zijn extra complete standaarduitrusting, die onder meer bestaat uit:

Jaguar S-TYPE
  • Navigatiesysteem met Touch Screen-bediening, inclusief route-DVD Europa
  • Champagne of Warm Charcoal lederen bekleding
  • Park Distance Control achter met sensoren in de achterbumper
  • Metallic exterieurkleuren Midnight, Indigo of Lunar Grey
  • Verchroomde S-TYPE-grille
  • Sapele houtfineer interieurafwerking
  • 17 inch Juno lichtmetalen velgen.

De S-TYPE iDition is leverbaar met de 2.7 V6 twin turbodieselmotor en de 3.0 liter V6-benzinemotor, gecombineerd met een handgeschakelde transmissie of optioneel een zestrapsautomaat. De Jaguar S-TYPE 2.7D iDition is leverbaar vanaf € 59.300,. De Jaguar S-TYPE 3.0 V6 iDition is leverbaar vanaf € 59.900,.