Jaguar XF

The Adventure

Jaguar-dealer

 
The Adventure
Reitscheweg 35
5232 BX    Den Bosch
tel.: 073 - 6446779

P86Q+6V 's-Hertogenbosch, Netherlands
info@the-adventure.nl

Ook dealer van Land Rover

  

Ervaringen van klanten

  

, datum: 29 november 2020

Ervaring met verkoop: Bij aankoop afgesproken dat laatste updates kaarten en elektronica zouden worden gedownload. Waren ze vergeten. Later bleek bij een andere Jaguar-dealer dat de auto bij aflevering sowieso geen onderhoudsbeurt had gehad. Dit heeft dealer Romijn in Den Haag gelukkig keurig afgehandeld.

Reageer Nieuw

AutoXE

Verkoop4
Service8
  
  

, datum: 31 mei 2020

Ervaring met onderhoud: Wagen had lekkage aan stuurbekrachtiging en de leiding van de versnellingsbak was door de vorige eigenaar provisorisch gerepareerd. Offerte van Adventure kwam op € 2550. Dezelfde middag prijs opgevraagd bij Hexco in Veldhoven, die met originele Jaguar onderdelen werkt, en de kosten bedroegen € 1100 incl. vervangend vervoer wat er bij de Adventure niet bij zat. Omdat de reparatie van de stuurbekrachtiging was ingepland binnen 24 uur geannuleerd. Dat was goed was het antwoord echter achteraf werd er een rekening van € 198, gestuurd. Dit voor de 30 min op de brug die nodig waren voor de analyse en het afbestellen van de leiding. Buiten proporties dus.

Reageer Nieuw

AutoS-TYPE

Verkoop6
Service2
  
  

, datum: 29 november 2018

Ervaring met verkoop: Ik wou de auto gewoon, op het moment zelf is geen verkoper aan te pas gekomen. Maar aangeven dat er toch drastische motor problemen bekend waren bij de auto die ik ging kopen zou dit wel gemeld moeten zijn. Ben je ook wettelijk verplicht.

Ervaring met onderhoud: Matig werk. Slecht afgewerkt. Geen controle. Wel altijd opgelost in de garantie maar nog veel kosten gemaakt omdat het werk slecht uitgevoerd werd en dus herhaaldelijk terug moet komen voor hetzelfde. Met de kosten van de huurauto van dien.

Nieuw

AutoXE

Verkoop4
Service3