20 april 2016
Infiniti Q30

Infiniti Q30

Infiniti en Leaseplan starten samenwerking

Autozine
20 april 2016 | Vandaag zijn Infiniti en leasemaatschappij LeasePlan een eenjarige samenwerking aangegaan. Het doel is om de Europese introductie van Infiniti's nieuwe Q30 en LeasePlan's nieuwe dienst in autodelen te vieren: SwopCar. Enkele geselecteerde bedrijven in negen Europese landen kunnen deze Q30 SwopCar service gratis ervaren. Hun werknemers krijgen de mogelijkheid om de nieuwe Infiniti Q30 te boeken wanneer ze deze nodig hebben.

Op zoek naar een Infiniti Q30?
bynco heeft er 3 vanaf € 15.845,-

Infiniti Q30

Door de eenvoud van het on-demand SwopCar reserveringsplatform, is het gemakkelijk voor medewerkers om een Infiniti Q30 te reserveren en rijden. De technologie achter de dienst geeft in aanmerking komende werknemers toegang tot een online reservering platform en smartphone app, zodat ze de beschikbaarheid van voertuigen kunnen controleren en de reis kunnen plannen. De LeasePlan SwopCar dienst vermindert de mobiliteitskosten en biedt wagenparkbeheerders een nauwkeurig en transparant overzicht van het gebruik van de voertuigen. Het rapportage systeem biedt per auto rapportages over de CO2 uitstoot, wat meehelpt aan de groeiende behoefte aan meer duurzaam ondernemen. Bovendien kan het bijdragen aan de tevredenheid van de medewerkers van een bedrijf.

Infiniti Q30

De gezamenlijke dienst zal starten in april en zal beschikbaar zijn voor klanten in 9 Europese landen, te beginnen met het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Zwitserland.

"Als een premiummerk zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om aan de verwachtingen van potentiele klanten te voldoen en te overtreffen. Daarom is een innovatieve dienst als SwopCar het juiste platform voor ons om de geheel nieuwe Q30 naar veeleisende medewerkers te brengen. Infiniti zal zijn zichtbaarheid kunnen uitbreiden, vooral in deze zakelijke omgeving. We kijken uit naar de ondersteuning van kleine en grote bedrijven over het hele continent met de Q30 als een perfecte match voor hun werknemers ", aldus François Goupil de Bouillé, vice-president van Infiniti Europe, Midden-Oosten en Afrika.

Nick Salkeld, CCO van LeasePlan Corporation, voegt toe: "We zijn blij om aan te kondigen dat we samen met Infiniti medewerkers in staat stellen om een proefrit met de nieuwe Infiniti Q30 te maken door gebruik te maken van onze nieuwe car sharing dienst SwopCar. Doordat werknemers van een bedrijf een Q30 kunnen boeken en delen met de SwopCar oplossing, zullen we de bezetting ervan maximaliseren, de CO2-uitstoot verminderen en de behoefte aan parkeerplaatsen aanzienlijk verminderen. Het bereiken van deze positieve resultaten zou dit een zeer succesvolle campagne maken voor ons en voor Infiniti."

AutoCoach
INFINITI lanceert Q30 AntiChic editionINFINITI lanceert Q30 AntiChic edition
6 september 2016
Infiniti Q30 debuteert op IAA FrankfurtInfiniti Q30 debuteert op IAA Frankfurt
21 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum