12 januari 2021
Hyundai Kona

Hyundai Kona N

Hyundai kondigt Kona N aan

Autozine
12 januari 2021 | Het volgende model in het sportieve N-gamma van Hyundai is de KONA N. Dit is meteen ook de eerste snelle SUV met het N-label. De KONA N is voorzien van een 8-traps N DCT-transmissie, dus met een dubbele natte koppeling. In de combinatie met de 2.0-liter turbomotor belooft dat een sportieve rijbeleving. Net zoals de andere N-modellen is ook de Hyundai KONA N uitgerust met talrijke zeer sportieve voorzieningen, zoals Launch Control, en maakt hij tijdens het rijden een sportief geluid.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
DAS import heeft er 110 vanaf € 18.429,-

Hyundai Kona

"We passen heel graag ons succesvolle recept, dat we al gebruikten voor de Hyundai i30 N en onlangs ook voor de i20 N, nu ook toe op een van de populairste SUV's van dit moment, onze Hyundai KONA", zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product van Hyundai Motor Europe..

Hyundai Kona

"De Hyundai KONA N is de eerste SUV met het supersportieve N-label", zegt Till Wartenberg, Vice President en Head of N Brand Management en de Motorsport Sub-division van Hyundai Motor Company. "Onze "hot SUV" is niet alleen heel veelzijdig en functioneel, hij biedt net als de andere N-modellen ook veel rijplezier. De "N-thusiasts", zoals wij hen noemen, zullen genieten van de KONA N, waar ze ook naartoe rijden; op de weg én op het circuit".

Hyundai's sportieve N-label, dat zijn entree op de high-performance-markt maakte met de Hyundai i30 N, wil het gamma in 2021 verder uitbreiden. Met specifieke modellen, zoals de Hyundai i20 N en de KONA N, biedt het in zeer uiteenlopende segmenten modellen aan die even zo uiteenlopende berijders veel rijplezier beloven.

Op zoek naar een Hyundai Kona?
bynco heeft er 40 vanaf € 16.450,-

Hyundai Kona

Hyundai Kona aangepast voor 2021Hyundai Kona aangepast voor 2021
11 november 2020
Hyundai introduceert vernieuwde KONAHyundai introduceert vernieuwde KONA
2 september 2020
Hyundai kondigt Kona N-Line aanHyundai kondigt Kona N-Line aan
26 augustus 2020
Hyundai start productie Kona in TsjechieHyundai start productie Kona in Tsjechie
27 februari 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum