19 januari 2018
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 11 juli 2010

Ervaring met auto: Wij hebben 6 weken moeten wachten op onze hyundai ix35 2.0i executive 4wd en we hebben hem nu vanaf 29 mei met 1668 km op de teller (1 van de eerste in Belgie).

De Bluetooth werkt met onze GSM niet en er wordt er achter de schermen aan gewerkt volgens de garage ook de GPS is in het engels.
Het verbruik is bij ons bij eco rijden 9.6L/100km (benzine).
Het sturen is nogal gevoelig en de vering is mijninziens te hard. De zwarte lijsten onder de deuren worden vuil met vlekken die je met het wassen er niet af krijgt enkel met speciaal product.
De rest is zalig: hij oogt mooi, hij rijdt goed zelfs de muziek in de wagen speelt perfect door de subwoofer in de koffer die daar rechts in weggewerkt zit.
iPod werkt perfect zonder extra kabeltje.
Een plus punt vind ik dat hij aan de rijbaan plakt bij bochten enz.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Jg. Albers, datum: 28 april 2011

Antwoord: Ik heb ook de storing in de unit van de telefoon. Reactie van de daeler: U krijgt van ons een nieuwe unit omdat de storing niet is te verhelpen.

  

, datum: 6 juli 2010

Ervaring met auto: Een heerlijke auto Helemaal tevreden, alleen werkt mijn iPod Nano niet en mijn mobile telefoon functioneert erg slecht. Wie weet wat er aan de hand is?

Uitvoering20i I Catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 5 juli 2010

Ervaring met auto: Ik ben nu 2 weken in het bezit van een zwarte i-catcher. Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de prijs/kwaliteits verhouding. Brandstofverbruik bij zo veel mogelijk 'eco'-rijden is 10.3 l/100km. Niet echt om over naar huis te schrijven. Ik heb nog de engelstalige versie software en ben niet ontevreden over het navigeren.
Wel heb ik heel veel problemen met de Bluetooth carkit. Inmiddels 4 telefoons (inclusief de iPhone) verder, maar ben regelmatig onverstaanbaar. De dealer geinformeerd, maar zegt (nog) geen oplossing te hebben gevonden. Iemand al wel een oplossing voor dit probleem?

Uitvoering2.0 I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand1.500 km
DealerRiel

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor7
  
 
Reactie van: Wildegraaff, datum: 29 juli 2010

Antwoord: microfoon moet vervangen worden van een ander merk, maar je kan ook eerst de microfoon uit de houder halen er zit namelijk een rubber matje in de houder die je kan verwijderen, waardoor je wel beter bent te verstaan. Ook moet je het knopje op het stuur de tweede van links een paar keer op + drukken dan ben je beter te verstaan.
succes

  

, datum: 24 juni 2010

Ervaring met auto: Niet alle GSM's van de lijst werken goed.
iPod cable erg duur, en nergens vermeld.
Maar hele fijne auto om mee te rijden.

UitvoeringStyle Autom,nav.
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand2.300 km
DealerVisscher

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Gr. Nieborg, datum: 6 juli 2010

Antwoord: Hoi Ton,

Wat bedoel je met IPOD cable? Ik probeer mijn Ipod aan te sluiten op het systeem met het USB kabeltje dat bij mijn Ipod nano 4G zit en het werk niet. Moet ik daar een speciaal kabeltje voor kopen dan? Ook de GSM lijst is mij niet bekent en mijn NOKIA 6230i werkt ook niet goed. Weet jij wat er aan de hand is?

Gert

 
Reactie van: Ton, datum: 14 juli 2010

Antwoord: Het speciale cabeltje kost maar liefst 75 euro en is nergens vermeld. De Nokia 6230i heb ik ook, maar toen was het commentaar die staat niet op de lijst.
De 6230 heb ik ook sataat wel op de lijst maar werkt ook niet. Althans telefoonboekje wordt niet geladen.
Er zou een software update komen eind juni die zou het oplossen, maar die is er ook nog niet. Dat is wat ik weet, Ton

 
Reactie van: Ton, datum: 19 juli 2010

Antwoord: Hoi Pelt13, heb je het kabeltje al in huis? En werkt het? Laat je ervaring even horen. Dan ga ik er ook achteraan.

 
Reactie van: Pelt13, datum: 19 juli 2010

Antwoord: Ik heb afgelopen week op Ebay.com een kabeltje gekocht speciaal voor Hyundai en Kia voor 14,95 Dollar en 5 dollar verzendkosten dus totaal iets van 16 Euro
Lijkt me goed te doen.
Even zoeken op Ebay.com en je vind heel vel van dit soort kabeltjes.
Ook ik had een heel slechte Bluetooth verbinding en heb de IX35 teruggebracht naar de dealer en het probleem is opgelost. Wat ze er aan hebben gedaan konden ze mij niet vertellen maar er is in ieder geval een software update gedaan tevens gelijk de navigatie naar Nederlands overgezet want die is dus officieel uit.
Voor informatie wat ze eraan hebben gedaan kan je dealer informeren ij Hyundai dealer Kooij Spijkenisse.
Verder heel tevreden over de auto.

 
Reactie van: Pelt13, datum: 20 juli 2010

Antwoord: Kabeltje net binnen en werkt goed. Bestelling duurt ongeveer een week.

 
Reactie van: Wildegraaff, datum: 29 juli 2010

Antwoord: je telefoon moet voorzien zijn van pbap om al je nummers te kunnen lezen in het scherm.

 
Reactie van: Ton, datum: 1 augustus 2010

Antwoord: Het is wel interresant om te weten welke GSM's het PBAP profile hebben. In de specificatie vind je het terug bij de iPhone die doet het inderdaad. Maar welke toestellen hebben dat nog meer?

 
Reactie van: Ton, datum: 8 augustus 2010

Antwoord: Er is sinds kort weer een nieuwe MOBILE PHONE COMPATIBILITY TABLE uit van Hyundai.
Daar staan inderdaad 2 HTC modellen in die werken. Maar telefoons die in de vorige lijst stonden als WERKT. Werken nu in deze lijst niet voor 100%, meestal telefoonboekje dat niet herkend wordt.

 
Reactie van: Rkotemp, datum: 8 augustus 2010

Antwoord: Zelf de HTC Legend (Android 2.1). Nog geen enkel probleem kunnen ontdekken. Netjes mijn contacten. Ook zaken als gemiste of laatst gebelde worden netjes getoond. Ook meerdere telefoonnummers bij 1 contact gaat goed.
Ik werk met de software van juli (die ook nederlands kent).

 
Reactie van: Roel. Vaneck, datum: 10 augustus 2010

Antwoord: Ik heb een HTC HD2 en deze ondersteunt volgens de specificatief het pbap profile, maar ik wacht nog op mijn ix, god weet wanneer, de dealer in ieder geval niet.

 
Reactie van: Walter. Testers, datum: 4 oktober 2010

Antwoord: Ook ik ben in afwachting van de IX 35 diesel, automaat. Bussines uitvoering. Weet iemand of de HTC S740 geaccepteerd wordt?

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 13 juni 2010

Ervaring met auto: Benzine verbruik moeilijk in te schatten. Er zit welliswaar een computer in die het allemaal bij schijnt te houden, maar die is bij lange na niet vlekkeloos. Geeft tijdens het rijden op constante snelheid diverse verbruikscijfers op.
Daarnaast is het nav systeem niet betrouwbaar. Computer slaat vast en er is geen mogelijkheid om computer te resetten en door te gaan. Alleen het uitschakelen van het contact voor meer dan een half uur heeft een reset tot gevolg.

UitvoeringStyle
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand4.000 km
DealerBarten

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Ton, datum: 21 juni 2010

Antwoord: Ervaring met de ix35 Style automaat met nav: Benzine verbruik gem 1:11, nog vrij hoog vind ik.
Telefoon werkt wel, maar telefoonboek niet te laden. Alleen een iPhone werkte goed. E51 niet en 6230 van Nokia ook niet. Verder is navigatie minder betrouwbaar dan TomTom. Computer soms vast dan komt CD er niet meer uit en herkent ook geen USB input meer. Na veel gedoe, maar weet niet hoe dit opgelost. Garage wacht op nieuwe software om dit op te lossen. Een hele fijne auto om in te rijden. Mijn vorige 2 auto's waren Tucsons.

  

, datum: 11 juni 2010

Ervaring met auto: Sinds 2 maanden in het bezit van de ix35. Wat een enorme tegenvaller is het rijgedrag op de snelweg!
Ik ben de wagen continu tussen de 2 strepen aan begeleiden. Mijn kinderen zitten misselijk te worden op de achterbank, alsof ze op een boot zitten. De actieve stuurcorrectie is na mijn idee veel te sterk aanwezig. Heeft iemand dezelfde ervaring?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Ronald. Nagtegaal, datum: 7 juli 2010

Antwoord: Ik ben nu een paar weken in het bezit van de ix35, maar deel deze ervaring niet. Ik rijd continue op de A27 en kom dan over 2 redelijke bruggen waar het goed kan waaien. Ik kom vanuit een Volkswagen Passat CC (behoorlijk laag dus) en begrijp dat deze wat wind gevoeliger is, maar zeker niet overgevoelig.

  

, datum: 1 juni 2010

Ervaring met auto: We hebben 2 weken terug de IX35 opgehaald, hiervoor een mercedes E-Klasse gehad bj 2006. Dat er voor zo'n redelijke prijs zo'n complete auto kan worden geproduceerd! Auto rijdt soepel, vermogen is ruim voldoende, en vooral de ruimte doet niet onder voor onze vorige auto. Onze kinderen (3) kunnen goed achterin zitten en hebben een goed zicht naar buiten, auto is boven verwachting zijn prijs waard!

Ervaring met verkoop: Goede voorlichting, klantvriendelijk, en een positieve onderhandeling, waarbij je als klant wordt behandeld. Talsma heeft zeker de klant centraal staan.

UitvoeringDynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand790 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor6
  
  

Op zoek naar meer Hyundai ix35?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »