Honda e

Bijtelling leaseauto

Honda e

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De Honda e is een kleine elektrische auto met de uitrusting en het comfort van een grote auto. Alleen de stevige prijs en de beperkte actieradius staan een doorslaand succes in de weg.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 34.500,-
 CO2-uitstoot: 0 gr/km8%
Belastbaar bedrag€ 2.760,-

 
Bijtelling "Honda e Base"
 
Bijtelling per jaar€ 1.052,-
Bijtelling per maand€ 88,-
 
Nieuwe vloermatten voor de Honda e?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Opel CorsaOpel Corsa
"Edition"
Renault ZoeRenault Zoe
"R110 Life"
Peugeot 208Peugeot 208
"EV 50 kWh 136 Allure"
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum